|

Messi için Manchester City iddiası

Barcelona ile henüz sözleşme yenilemeyen ve kontratı 2018 yılında sona eren Lionel Messi'ye Manchester City İcra Kurulu Başkanı Ferran Soriano, "Kapımız ona her zaman açık" diyerek transfer imasında bulundu.

Yeni Şafak
12:00 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:19 - 14/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Lionel Messi Barcelona forması ile 547 maçta 472 gole imza attı.
Lionel Messi Barcelona forması ile 547 maçta 472 gole imza attı.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi için şok bir iddia ortaya atıldı.



İspanyol spor gazetesi Marca'da yer alan haberde; Manchester City'nin İcra Kurulu Başkanı Ferran Soriano'nun, "Kararı verecek olan Messi'dir. Ancak bir gün bize çağrı yaparsa ona kapımız her zaman açık" sözlerine yer verilerek Messi'nin 2018 yazında Manchester City ile sözleşme imzalayabileceği öne sürüldü.



Lionel Messi'nin henüz Barcelona ile sözleşmesini henüz yenilemediğine dikkat çekilen haberde, kontratı 2018 yılında biten Arjantinli yıldızın Pep Guardiola'nın takımına katılabileceği belirtildi.



"Belki bir gün çocukları İngilizce öğrensin ister"

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:


  • "Ben asla Messi'yi aramadım. İsterim ki kariyerini Barcelona'da noktalasın. Ancak belki bir gün çocuklarının İngilizce öğrenmesini ister ya da yeni bir deneyim yaşamayı tercih edebilir. Ama ben bunun olmasını istemem. Yine de olursa buna karar verecek kişi kendisidir. Ben ya da bir başkası değil."







#Lionel Messi
#Barcelona
#Manchester City
#Pep Guardiola
7 yıl önce