|

Michy Batshuayi: Haksız şekilde oyundan atıldım

Fenerbahçe'nin Sivassporile oynadığı maçta krmızı kart gören Batshuayi, teknik heyet ve takım arkadaşlarından özür diledi. Maçı yöneten hakem Hüseyin Göçek'e tepki gösteren Belçikalı futbolcu, "Pozisyonda faul yapmak bir yana rakibe dokunmadım bile" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
09:25 - 9/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:08 - 9/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Batshuayi sezon başında Chelsea'den transfer edilmişti
Batshuayi sezon başında Chelsea'den transfer edilmişti

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı maçın 48. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bırakan Belçikalı golcü Batshuayi takım arkadaşlarından ve teknik heyetten özür diledi.

"Haksız bir kart görerek oyundan atıldım"

Kırmızı kart gördüğü için oldukça üzgün olan Belçikalı golcü, soyunma odasında takım arkadaşlarına "Pozisyonda faul yapmak bir yana rakibe dokunmadım bile, haksız bir kart görerek oyundan atıldım. Pozisyonda faul dahi yoktu, rakibe hiçbir temasım olmadı. Ama yine de uzun süre 10 kişi oynamanıza sebep olduğum, kırmızı kart görerek takımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Sizleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm" diyerek özür diledi.

"Kardeşlerimle gurur duyuyorum"

Takım arkadaşlarının ise Batshuayi'yi teselli ederken, pozisyonda faul olmadığını, maçın hakemi Hüseyin Göçek'in kötü bir yönetim gösterdiğini söylediği belirtildi. Belçikalı golcü sosyal medya adresinden de yaptığı açıklamada, "Kardeşlerimi hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm. Kazanmak için verdikleri mücadeleden gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

  • Jesus teselli etti
  • Teknik direktör Jorge Jesus da kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası kenara gelirken, Batshuayi'ye kafasını işaret ederek, "aklını kullan" işaretini yaparak, tepki göstermiş, Belçikalı futbolcu da pozisyonda faul yapmadığını ifade etmişti. Tecrübeli teknik adam, Batsuhayi'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonu tekrar izledi ve Belçikalı golcünün haksız bir şekilde oyundan atıldığını gördükten sonra golcü futbolcuyu teselli ederken, ancak Batsuhayi'ye yine de daha kontrollü bir şekilde girmesi gerektiği uyarısında da bulundu.

#Fenerbahçe
#Batshuayi
1 yıl önce