|

Moskova derbisinde yenen olmadı

Rusya futbolunun önemli derbilerinden biri olan CSKA Moskova – Spartak Moskova maçından galip çıkan olmadı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Cihan
00:00 - 21/04/2013 Pazar
Güncelleme: 15:21 - 21/04/2013 Pazar
Yeni Şafak
Moskova derbisinde yenen olmadı
Moskova derbisinde yenen olmadı

Rusya Premier Ligi'nin 25. haftasında derbi mücadelesi yaşanırken karşılaşmayı kazanan olmadı. Rus futbolseverlerin heyecanla beklediği CSKA Moskova – Spartak Moskova maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Maçın uzatma dakikalarında CSKA kazandığı penaltı ile mağlup olmaktan son anda kurtularak lig zirvesindeki avantajını korudu. Spartak Moskova ise 2-0 önde götürdüğü karşılaşmadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

Spartak Moskova 42. dakikada Aiden McGeady ve 46. dakikada Ari'nin attığı gollerle öne geçti. CSKA Moskova 47. Dakikada Vagner Love ile penaltı kaçırırken 73. dakikada Ahmed Musa ile farkı bire indirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında penaltı kazanan CSKA, Alan Dzagoyev'in attığı golle beraberliği yakaladı.

Puanını 57'ye yükselten CSKA liderliği korurken maç fazlası bulunan Spartak Moskova 41 puanla 5 sırada yer alıyor.

Öte yandan, Zenit St. Petersburg Krasnodar takımıyla oynayacağı maçı kazanması halinde lider CSKA ile arasında olan puan farkını dörde indirerek zirve yarışında önemli avantaj elde etmiş olacak.

11 yıl önce