|

Nagatomo oyuna devam etseydi hayatını kaybedebilirdi

Galatasaray'ın Japon yıldızı Yuto Nagatomo, Schalke 04 maçında aldığı darbe sebebiyle nefes sorunu yaşamıştı. Akciğer sönmesi teşhisi konan futbolcuyla ilgili şoke eden bilgiler geldi. Buna göre tecrübeli isim dün maça devam etmesi ve hastanede kontrol edilmemesi halinde hayati riskle karşı karşıya kalabilirdi.

Yeni Şafak
14:31 - 25/10/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:47 - 25/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Yuto Nagatomo, Galatasaray-Schalke maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyundan alınmıştı.
Yuto Nagatomo, Galatasaray-Schalke maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyundan alınmıştı.

Galatasaray'ın yıldızlarından Yuto Nagatomo, dün Schalke 04 maçında nefes sorunu yaşamış ve oyundan alınmıştı.

Sarı kırmızılıların sağlık heyetinin başındaki isim olan Yener İnce, futbolcunun durumundan şüphelenerek hastaneye götürülmesi tavsiyesinde bulunarak oyuncunun sağlığıyla ilgili kritik bir karara imza attı.

Galatasaray'ı yakından takip eden gazetecilerden Ali Naci Küçük, konuyla ilgili Hürriyet'in canlı yayınında yaptığı açıklamada "Biz oyuncunun durumunu sormak için kulüp yetkililerini aradık ve 'ne kadar sahalardan uzak kalacak?' dedik. Onların bize verdiği cevap ise 'sahalardan uzak kalması bir kenara biz o yaşadığı için mutluyuz' oldu" diye konuştu.

Yuto Nagatomo Yeni Malatyaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek. Tedavisi sürecek olan futbolcunun bir kaç gün dinlendirilmesi bekleniyor.


#Galatasaray
#Yuto Nagatomo
6 yıl önce