|

Nihat Kahveci: Quaresma Messi ve Ronaldo'dan daha iyi

Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma'nın performansı için övgü dolu ifadeler kullanan Nihat Kahveci, Portekizli futbolcuyu Messi ve Ronaldo ile kıyaslarken dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Yeni Şafak
11:42 - 1/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:11 - 1/10/2018 Pazartesi
Quaresma bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 10 maçta 2 gol atarken 7 de asist kaydetti.
Quaresma bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 10 maçta 2 gol atarken 7 de asist kaydetti.

Yorumculuk yapan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, siyah-beyazlıların Kayserispor'u 2-0 yendiği maçının yıldızı Quaresma'dan övü dolu sözlerle bahsetti. Kahveci Portekizli futbolcunun çalım atma özelliğinin Ronaldo ve Messi'den daha iyi olduğunu söyledi.

"Dünya üzerinde çalım atamayacağı oyuncu yok"

Nihat Kahveci'nin Quaresma ile ilgili NTV'de yaptığı açıklamalar şöyle;
  • "Bahsettiğimiz oyuncu Quaresma. Inter, Chelsea, Barcelona gördü. Gençlik yıllarında Cristiano Ronalado'dan daha çok konuşulan bir futbolcudan bahsediyoruz. Bene bireysel anlamda dünya üzerinde çalım atamayacağı hiçbir defans oyuncusu yok. Çalım meziyeti birebirde Ronaldo ve Messi'den çok daha iyi. Beşiktaş son maçta hep Quaresma üzerinden oynadı. Bu kötü bir şey değil. İyi bir Quaresma sana maç aldırıyor. Quaresma'nın en önemli eksikliklerinden birisi pozisyona girip gol atamamasıydı, yaş 35 bu özelliğini de geliştirdi. Rakipler korksun bence. Fiziksel olarak muhteşem. 6 maçta 6 gole katkı sağlamış, bunlar Messi ve Ronaldo'nun istatistikleri."

#Quaresma
#Beşiktaş
#Kayserispor
6 yıl önce