|

Orman'a Seba desteği

Onursal Başkan Süleyman Seba, maddi sıkıntıdan dert yanan Başkan Fikret Orman'a 'Çok iyi yoldasın, böyle devam et, arkandayım' dedi

Süleyman HATISARU
00:00 - 8/09/2012 Cumartesi
Güncelleme: 01:11 - 8/09/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Orman'a Seba desteği
Orman'a Seba desteği

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Onursal Başkan Süleyman Seba, önceki gün yemekte buluştu ve kulübün son durumunu konuştu. Mali yapıyla ilgili Seba'ya bilgi veren Orman, ekonomik zorluklardan şikayet etti. 'Maddi sıkıntılar bizi zor duruma düşürdü' diyen Beşiktaş Başkanı, 'Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Transfer yapılmamasının tek sebebi ekonomik zorluklar. Borçlar ve ödenecek senetlerin tarihleri birbirlerine çok yakın. Bunları ödemek için transfer yapamadık. Talip olduğumuz oyuncuların fiyatları 1 milyon Euro düzeyinde ama Beşiktaş'ın adını duyan fiyatı 5 milyon Euro'ya çıkarıyor. Nene transferinde de bunu yaşadık' diyerek dert yandı.

SEBA: SONUNA KADAR ARKANDAYIM

Başkan Fikret Orman'ı dinleyen ve söylediklerine hak veren Süleyman Seba, kendisinin sonuna kadar destekçisi olduğunu dile getirdi. Orman'a 'Çok iyi yoldasın' diyen Seba, ihtiyaç duyduğu halde her desteği sunacağının sözünü verdi.


Quaresma'ya Rusya'dan iki teklif

Quaresma'nın menajeri Mendes'in, Rusya'dan teklif getirdiği öğrenildi. CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüplerinin Quaresma için Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile bir araya geleceği belirtildi. Öte yandan Almeida ile de yakından ilgilenen Kıran, çocukları içn özel hoca tuttu ve oyuncuya yeni ev kiraladı.


Kartal Boluspor önünde

Beşiktaş, milli maç boşluğunu hazırlık maçıyla dolduracak. Siyah-Beyazlılar, bugün Atatürk Stadı'nda saat 20.00'da Boluspor ile karşılaşacak.



12 yıl önce