|

Ozan İpek affını istedi

Bursaspor'un kadro dışı kalan yıldız oyuncusu Ozan İpek, yarın takımda kalıp kalmaması ile ilgili toplantı yapılacağını, toplantıda her şeyin olumlu gitmesi durumunda ise Bursaspor'da kalmayı istediğini söyledi.

İha
00:00 - 14/01/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:10 - 14/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Ozan İpek affını istedi
Ozan İpek affını istedi

Ozan, 'Pinto ve Vederson olayında ben haklıydım ancak Bursaspor taraftarından ve camiadan özür dilerim' dedi.

Bursaspor'da yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu Ozan İpek, As TV'de yayınlanan Markaj programına konuk oldu. Futboldan ilk defa bu kadar uzak kaldığını ifade eden Ozan, 'Daha önce hiç kadro dışı kalmadım ve futboldan ilk defa bu kadar uzak kaldım. Vederson ile tartışmadan dolayı kadro dışı kaldım. İç huzuru bozmuşum, bana söylenen oydu. Kadro dışı kaldığımı doğum günümde arayıp söylediler. Bursaspor'a 360 bin lira borçluyum' dedi.

'TARAFTAR VE CAMİADAN ÖZÜR DİLİYORUM'

Yarın yapılacak olan toplantıdan kesin bir sonuç çıkmasını beklediğini ifade eden Ozan, 'Bursaspor taraftarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar ile hiç bir zaman sıkıntım olmadı. 4 sene boyunca bir kere dahi onlardan kötü bir şey duymadım. Vakıfköy'den Antalya'ya gitmemdeki tek sebep verilen antrenman programımın yetersiz olduğu içindi. Yarınki toplantıdan kesin bir sonuç bekliyorum. Gideceksem kolaylık sağlamaları ya da kalacaksam gereken şartların sağlanması gibi yarın herkes düşüncelerini ortaya dökecek. Yarın affedilirsem kırgınlığım olsa da geçti bitti. Yarınki sonuç olumlu geçmesi durumunda profesyonel olarak benim yapmam gereken çıkıp oynamak. Şuan bir kırgınlığım yok. Pinto ve Vederson olayında ben haklıydım. Ancak taraftardan ve camiadan yaptıklarım için özür diliyorum. Yarın umarım hayırlı bir karar çıkar. 4 yıldır buradayım. Gitmek istesem zaten giderdim ama ben hep kalmak istedim. Şimdi beni bu duruma getirdiler' diye konuştu.

Şampiyon kadro ile mevcut kadro arasında çok fark olduğunu belirten yetenekli oyuncu, 'Şuan ki takımda herkesi bir araya getirecek oyuncu yok. Şampiyon kadroda Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü'nün odasından çıkmazdık. Onlar takımı birleştiren unsurlardı. Bu çok önemli bir faktör" şeklinde konuştu.


11 yıl önce