|

Ozan İpek: Transferimde Bakan etkili oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu, sezon sonuna kadar Bursaspor'dan Ozan İpek'i kiraladı. İstanbul Cevahir Otel'de düzenlenen imza törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve Ozan İpek katıldı.

Cihan
00:00 - 23/01/2013 Çarşamba
Güncelleme: 15:40 - 23/01/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Ozan İpek: Transferimde Bakan etkili oldu
Ozan İpek: Transferimde Bakan etkili oldu

Yoğun çalışma programı içinde Mersin İdman Yurdu ile ilgilenmenin temel görevi olduğunu ifade eden Bakan Çağlayan, "Mersin milletvekili adayı olduktan sonra Mersin için çok şey ifade eden Mersin İdman Yurdu'nu gördüm. Mersin'de taraftarlar arasında birlik ve beraberliği gördüm. Ben de hiçbir beklenti olmaksızın onların yanında oldum." diyerek şunları söyledi:

"55 yaşındayım şu anda kimseye yağ çekecek durumda değilim. Beni eleştirilenlerin olduğunu da biliyorum. Bir futbolcunun tranfserinde bakanın ne işi var deniyor. Sportif faaliyetleri başkalarına mı sorup öğreneceğim. Ben bu işi yapmaya devam edeceğim. Mersin İdmanyurdu'nun her zaman maddi ve manevi yanında olacağım. Mersin İdman Yurdu'nun yanında olmam Mersin milletvekilliği ile de sınırlı değildir. Her zaman bu takımın ve camianın yanında beni göreceksiniz. Bugünde bu bu imzada sadece nikah şahitliği yapıyorum. Ozan'ı da ilk defa tanıdım. İnşallah takımımıza büyük katkılar yapacaktır."

Takımın bu yıl istenilen düzeyde olmadığını ifade eden Bakan, "İkinci yarı öncesi takımın başına Giray Bulak getirildi. Yeni tranfserler yapılıyor. Mersin İdman Yurdu'nun asansör takımı olmayacağını göstereceğiz. Mersin eskiden de olduğu gibi büyük takımların korkulu rüyası olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Bakan Çağlayan, Mersin İdman Yurdu'na yerel yönetimlerin gerekli desteği vermediğini, icra baskısı ile karşı karşıya olduğunu, yetersiz tesisleri çözmek için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

ALİ KAHRAMANLI: ASANSÖR TAKIM OLMAYACAĞIZ

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı da transfer süreçlerinde kendilerine destek olan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a teşekkür etti.

Mersin İdman Yurdu'nun asansör takım olmayacağını iddia eden Başkan Kahramanlı, "İlk yarıda istediğimiz gibi gitmedi. Takımın başına Giray Bulak'ı getirdik. İyi transferler yaptık. Biz iyi bir takımız. Takımımız en kısa sürede hakettiği yerde olacaktır. En alt sıralarda yer alan takımımız iki üç maç aldığı takdirde üst sıralara çıkacakır. Bu ligde kimin ne olacağı belli değil. İyi bir transfer yaptık. İyi bir kadro kurduk kimsenin şüphesi olmasın. Bize her konuda destek sağlayan Bakanımızı mahçup etmeyeceğiz." diye konuştu.

Başkan Kahramanlı, yeni transfer Ozan İpek'ten sezon sonunda memnun olurlarsa Mersin İdman Yurdu'na transfer edeceklerini kaydetti.

OZAN İPEK: TRANSFERİMDE BAKANIN ETKİSİ OLDU

Bursaspor'dan kiralan Ozan İpek ise "Bana Mersin'de çok yakın davranıldı. Buraya gelmem çoğunuza göre en ufak ihtimaldi. Bana o kadar iyi davranıldı ve bakanımızın araya girmesi etkili oldu. Bakanımızla iki defa görüştüm. İki gün süre istedim sonrasında da kabul ettiğimi kendilerine söyledim. Kaliteli oyunculara sahip bir takımız var. Amacımız bu takımı bu yıl ligde bırakmaktır. Gelecek yıl takımın daha farklı hedefleri olacaktır." diye konuştu.

Bursaspor'da yaşanan kriz sonrasında boş durmadığını, 2.5 aydır takımdan ayrı çalıştığını ifade eden Ozan İpek, performansı ile ilgili olarak ise şunları dile getirdi:

"2.5 aydır takımdan ayrı çalıştım. Tabiki tek başıma çalışmam yetersiz olur. Yarından itibaren takımlara çalışmalara başlayacağım. Hocamızla bir defa konuştuk. Hafta sonu çok önemli Sivasspor maçımızç var. O maçta tabiki oynayıp oynamayacağıma hocamız karar verecektir. Kendimi iyi hissediyorum. "

Ozan İpek, resmi imzaların atılmasının ardından 77 numaralı forması ile basın mensuplarına poz verdi.

11 yıl önce