|

Ozan Tufan Fenerbahçe'de

Beşiktaş, Bursaspor ile ters düşünce sarı lacivertliler yılın çalımını attı.

Yeni Şafak
04:00 - 12/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:59 - 12/08/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş 7 milyon Euro teklif etti; teknik direktör Şenol Güneş'in tutumuna kızan Bursaspor, "İş artık paradan çıktı" dedi.


Beşiktaş'ın vermeye hazır olduğu bonservis bedelini veren Fenerbahçe yıldız futbolcunun transferini bitirdi. Fenerbahçe Volkan Şen için de girişimde bulundu.



Bursaspor'da oynamak istemediğini yönetime bildiren, Beşiktaş ve G.Saray dışında F.Bahçe'nin de teklif yaptığı Ozan Tufan'ın transferinde mutlu son sarı-lacivertlilerin oldu. Genç futbolcunun transferi konusunda dün sıcak gelişmeler yaşanırken Beşiktaş ve Bursaspor arasındaki restleşme sonrası ibre F.Bahçe'den yana döndü; sarı-lacivertliler de günün ilerleyen saatlerinde Ozan Tufan transferini sonuçlandırdı. Oyuncu ve menajeriyle anlaşan Beşiktaş, Bursaspor'a 7 milyon Euro bonservis teklif ederken; önceki akşam gerçekleşen Profesyonel Futbolcular Derneği'nin ödül töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş'in Ozan Tufan ile yakınlaşması, Güneş'in Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı hakkındaki açıklamaları yeşil-beyazlı kulübü kızdırdı.



Bugün borsaya bildirilebilir


Ozan için devrede olan F.Bahçe, Bursaspor yönetimiyle yaptığı görüşmede Beşiktaş'ın vermeye hazır olduğu 7 milyon Euro'yu teklif etti; iki kulüp transferde anlaşma sağladı. Ozan Tufan transferini bitiren F.Bahçe'nin bugün borsaya bildirimde bulunması bekleniyor.



Volkan Şen transferini de gerçekleştirecek


Sarı-lacivertliler, böylelikle yeni sezon öncesi Fernandao ve Şener'den sonra Bursaspor'dan 3. transferini yapmış oldu. F.Bahçe'nin kadro dışı olan Volkan Şen'in bonservisinde anlaşması halinde bu futbolcunun da transferini de gerçekleştirecek.



BEŞİKTAŞ EN YÜKSEK TEKLİFİ VERSE DE SATMAM


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in “Bir tane oyuncu desin ki 'Benim aklımı karıştırdı', o adamın alnını karışlarım" sözlerine cevap veren Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'nın sert çıkışı, Ozan transferinin seyrini değiştirdi. Bölükbaşı, “Benim için Ozan, Beşiktaş'ı istiyormuş, 8 milyon Euro'ymuş artık önemli değil. F.Bahçe'nin de teklifi var. Beşiktaş, en yüksek teklifi verse de satmayacağız" ifadeleriyle Beşiktaş'a kapıyı kapattı.


#Ozan Tufan
#Bursaspor
#Şenol Güneş
#Fikret Orman
#Volkan Şen
#Fenerbahçe
9 yıl önce