|

Real Madrid ve Barcelona'dan liste bekleniyor

Sarı-kırmızılılar, bir yandan İspanya'nın iki ünlü kulübünün göndermek istediği oyuncuların ismini beklerken, diğer yandan da gözüne kestirdiği Fernando Gago, Ezeguiel Garay ve Claro Adriano için girişimlere başladı

00:00 - 6/06/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:43 - 6/06/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Real Madrid ve Barcelona'dan liste bekleniyor
Real Madrid ve Barcelona'dan liste bekleniyor

G.Saray'da Başkan yardımcısı Adnan Öztürk, hafta içinde Barcelona ile Real Madrid'in kendilerine teknik direktörlerinin forma vermeyi düşünmediği oyuncularla ilgili bir liste göndereceğini söyledi. Sarı-kırmızılıların istediği oyuncuların başında adı F.Bahçe ile de anılan Real Madrid'in Arjantinli ön liberosu Fernando Gago bulunuyor. 25 yaşındaki yıldız için şimdiden nabız yoklanmaya başlandı. Öztürk'ün, futbolcunun menajeri Aytekin Erayabakan ile de temasa geçti.

GAGO İÇİN 7 MİLYON EURO

2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Gago ile yapılan görüşmelerde G.Saray'a gelmeyi kabul ettiği sızan bilgiler arasında. Bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 7 karşılaşmada forma giyen İtalyan asıllı Arjantinli oyuncu için İspanyol Kulübünün 7 milyon euro bonservis bedeli istediği ve pazarlıkların bütün hızıyla sürdüğü bildirildi. Listede Gago'nun alternatifi olarak aynı kulüpten Lassana Diarra yer alıyor.

EZEQUİEL GARAY DA LİSTEDE

Ersan Gülüm'ü Beşiktaş'a kaptıran G.Saray'da öncelikli hedeflerden bir diğerinin Real Madrid'in stoperi Ezequiel Garay olduğu öğrenildi. 1.88 boyundaki 25 yaşındaki savunma oyuncusu için İspanyol kulübüne 5 milyon euroluk teklif yapıldığı ifade edildi. Öztürk'ün Colman'ın da menajerliğini de yapan Renato Cedrola ile görüştüğü ifade edildi. Garay'ın sözleşmesi 2014 yılında sona erecek.

SON GÖZDE ADRİANO

Sol bekte Hakan ve Çağlar'ı yetersiz gören teknik direktör Fatih Terim, Barcelona'da fazla şans bulamayan Claro Adriano'nun ismini verdi. Savunmanın her iki kanadında da oynayabilen 26 yaşındaki Brezilyalı için 6 milyon euro bonservis bedeli teklif edildi. 1,72'lik solbek bu sezon 29 maçta oynadı.





13 yıl önce