|

Rico bonservisini istedi

Kendisine takım bulması istenen Ricardinho, Paris Saint Germain ile söz keserken, yönetime “Alacaklarıma karşılık bonservisimi verin” dedi.

00:00 - 23/12/2007 Pazar
Güncelleme: 23:54 - 22/12/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Rico bonservisini istedi
Rico bonservisini istedi

Beşiktaş'ta bu sezon bekleneni veremediği için gönderilmesi düşünülen Ricardinho'nun yönetime, “Bonservisimi bedava verin gideyim” dediği öğrenildi. Yöneticilerin Diatta ve Higuain'in menajerleriyle görüştükten sonra önceki gün de Ricardinho'nun menajeriyle bir araya gelerek, “Bu sezon Ricardinho'dan istediğimiz verimi alamadık. Bu yüzden kendisine takım bulmasını istiyoruz. Bonservisinde indirim yaparız ve her türlü kolaylığı gösteririz” dediği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun menajerinin de yönetime, “Ricardinho'nun alacaklarına karşılık bonservisini verirseniz sözleşmeyi feshedebiliriz” dediği bildirildi. Fransa'nın Paris Saint Germain takımından teklif aldığı bildirilen Brezilyalı futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı da bildirildi. Bu arada Beşiktaş yönetimi Nobre'yi de kendisini bir an önce toplaması için uyarıldı.


Bobo atıyor Kartal kazanıyor

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Manisa maçında takımın gollerini atan Bobo, bu sezon ligde ve Avrupa'da attığı gollerle takımını sırtlıyor. Bu sezon ligde 14 maçta 8, Avrupa kupalarında da 10 maçta 4 gol kaydeden Bobo, takımının en golcüsü oldu. Siyah-beyazlıların ligdeki 22 golün 8'ine imza atan Brezilyalı futbolcu, geçen sezon 27 lig maçında 11, 2005-06'da ise 14 maçta 5 gol atmıştı.


16 yıl önce