|

Rıza Çalımbay: Herhalde Trabzonlu hoca düşünülüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sezon sonunda bordo-mavili kulüple sözleşmesinin sona ereceğini belirterek, "Herhalde gelecek sezon Trabzonlu bir hoca düşünülüyor. Saygı duyarım, benim tek düşüncem kalan 4 maçımızı en iyi şekilde bitirmek" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:27 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:36 - 25/04/2018 Çarşamba
IHA
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Samet Abinin ismi çıkıyor bu da gayet normal"

Tek amacının kalan 4 maçı bitirmek olduğunu dile getiren Çalımbay, bordo-mavili ekibin gelecek sezonki olası teknik direktörünün Trabzonlu olabileceğini belirterek şunları ifade etti:

  • Benimle ilgili olan konuya gelince, Trabzonspor’un bundan önceki yani benim futbolculuk dönemimden önceki Trabzonspor’a baktığımızda hepsi Trabzonlu arkadaşlarımız büyüklerimiz vardı, Trabzonlu teknik direktörler vardı. Çok iyi bir uyum yakalanmış mükemmel bir grafik çiziliyordu. Tekrar öyle düşünülüyor. Bu gayet normal. Bunları ben normal karşılıyorum. Bazı arkadaşlarımızın ismi örneğin Samet abinin, başka arkadaşların ismi çıkıyor bu da gayet normal. Benim sezon sonu mukavelem bitiyor. Benim tek amacım kalan 4 maçı bitirmek, başka bir düşüncem yok. Ondan sonra oturulur konuşulur. Ama benim tek istediğim şey 4 maçta herkesin birazcık daha takımla ilgilenmesi. Ve 4 maçı alnımızın akıyla bitirmemiz. Benim bu konuda net bir şey söylemem mümkün değil. Ben bir açıklama yaptığım zaman ters olur. Antrenörlerle görüşülebilir. Özkan Hoca dün açıklama yapmış.

#Rıza Çalımbay
#Trabzonspor
6 yıl önce