|

Rıza Çalımbay'dan 'veda' gibi sözler

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay basın toplantısında takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi verirken, diğer yandan dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
15:31 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:44 - 18/04/2018 Çarşamba
AA
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay

Rıza Çalımbay, bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Deneyimli teknik adam, Osmanlıspor ile son hafta oynadıkları maçta yaşadıkları sakatlıkların kendilerini olumsuz etkilediğini anlattı.

Rıza Çalımbay, Onur'un sakatlığının ciddi olduğunu, 3-4 hafta deneyimli kaleciyi bekleyeceklerini belirterek, şöyle konuştu:
  • Abdülkadir'in hastanede tetkikleri yapılıyor. Kucka iyi durumda, idmana çıkacak. Burak'ın oynamasını bekliyoruz. Bu maçta tam hazır olsun diye geçen hafta riske girmedik. Onazi haftaya oynayabilir, Castillo'nun da önümüzdeki hafta hazır olacağını düşünüyoruz.
"Giderken, sezon bitince kulübe rapor vereceğiz"

Bordo-mavili kulüpte göreve getirilen Özkan Sümer ile görüştüğünü belirten Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

  • Özkan hoca, benim çok saygı duyduğum, bana göre Trabzonspor'a çok şey katmış, teknik direktör olarak hakikaten mükemmel işler yapmış hocamız. Kendisiyle uzun bir görüşme yaptık. Bu görüşmenin içerisinde altyapı, 1461 Trabzon, A takım, hepsi var. Takımla ilgili ne yapılması gerektiğini, hepsini kendisiyle görüştük. Zaten giderken, sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz. Onun için de tekrar bir görüşme yapmamız gerekiyor. Herhalde önümüzdeki hafta kendisiyle bir araya geleceğiz.
#Rıza Çalımbay
#Trabzonspor
6 yıl önce