|

Rize'den erken start

UEFA İnter-toto Kupası'nda mücadele edecek olan Yeşil-mavilililer, hazırlıklarına dün başladı. Basın sözcüsü Külünkoğlu, İntertoto'da gençler ve başka takımlardaki kiralık futbolcularıyla mücadele edeceklerini söyledi.

.
00:00 - 5/06/2001 Salı
Güncelleme: 09:51 - 7/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Rize'den erken start
Rize'den erken start

Hazırlıklar başladı

UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek olan Çaykur Rizespor, dün yaptığı çalışmayla hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki çalışmaya, ümit takım oyuncularıyla geçen sezon başka takımlarda kiralık oynayan futbolcular katıldı. Sözleşmesi sona eren teknik direktör Karol Pecze'nin katılmadığı idmanı, altyapı sorumlusu Taşkın Güngör yönetti. Basın Sözcüsü Hasan Külünkoğlu, Intertoto'da genç oyunculara şans vereceklerini belirterek, "Gençlerin deneyim kazanmasını sağlayacağız" dedi.

Pecze ile yeniden

İç transferde Ümit ve Kürşat dışında tüm futbolcularla anlaştıklarını kaydeden Külünkoğlu, "Yabancı oyuncu arayışlarımız sürüyor. En kısa sürede bu iki oyuncumuz ile anlaşarak dış transferlere yöneleceğiz. Transferde aceleci davranmayacağız" diye konuştu. Teknik direktör Karol Pecze ile de prensipte anlaştıklarını söyleyen Külünkoğlu, "Teknik direktörümüz Karol Pecze ile Slovakya dönüşünde yeniden sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.


23 yıl önce