|

Sağlam yıldız parlatacak

Genç çalıştırıcı Avusturya'da düzenlediği basın toplantısında, yerli futbolcuların el yaktığını söyledi, “Herkes yıldız oyuncu istiyor ama ışıltısını kaybetmiş yıldızları ortaya çıkarmaya kararlıyım” dedi. Beşiktaş'ın Shabani Nonda'nın peşinde olduğu ileri sürüldü.

00:00 - 17/07/2007 Salı
Güncelleme: 01:11 - 17/07/2007 Salı
Yeni Şafak
Sağlam yıldız parlatacak
Sağlam yıldız parlatacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transferde acele etmediklerini söyledi. Yanlış bir kararın kendilerini 9-10 milyon euro zarara uğratabileceğini belirten Sağlam, “Yerli futbolcular el yakıyor. Yurtdışından takviye yapmak maddi açıdan daha mantıklı. Önümüzdeki hafta içinde 2 yeni arkadaşı daha aramıza katacağız. Herkes yıldız istiyor. Ama yıldız olan ışıltısını kaybetmiş bir çok yıldızı ortaya çıkarmakta kararlıyım. Tek yıldız var o da Beşiktaş'tır. Kadromuz yeterli. Geçen yıl F.Bahçe'yi yensek şampiyon olacaktık” dedi. Sağlam, takımın fiziksel gelişme kaydettiğini ve futbolcuların söylediklerini sahaya yansıtmaya başladığını ifade ederek, bir kaç hafta içinde beklenen seviyeye geleceklerine inandığını ifade etti.


NONDA İDDİASI

Sağlam, sisteminin 4-4-2 olduğunu ancak bazen değişiklikler yapabileceğini belirtirken, gençlerden verdiği şansı iyi kullanmalarını beklediğini söyledi. İki hazırlık maçında Delgado ve Ricardinho'yu değişmeli olarak sahaya süren genç çalıştırıcı, “Şimdilik böyle bir oyun sistemi oturtmaya çalışıyorum. İlerleyen günlerde ikisi bir arada oynatabilirim. Güçlü bir değişim yaşıyoruz. Camiamızın beklentilerine cevap vereceğiz. Tek isteğim bizlere anlayış ve saygı gösterilmesi” dedi. Bu arada Fiorentinalı stoper Kroldrup'un teklifi kabul ettiği ve “Kulübümü ikna edin” demesi üzerine yöneticilerin İtalya'ya gideceği, ayrıca Blackburn Rovers'in forveti Shabani Nonda'nın da listeye alındığı iddia edildi. Öte yandan St. Etienne'nin Bobo'yu istediği öğrenildi.


17 yıl önce