|

Sanki sahadaydım

Konyaspor yönetimi, şampiyonluk kupası ve primini Konya'da geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan Branimir Poljac'a teslim etti. Norveçli futbolcunun “Şampiyonluk maçında kendim de sahadaymış gibi heyecanlandım” sözleri herkesİ duygulandırdı

00:00 - 19/07/2010 Pazartesi
Güncelleme: 00:07 - 19/07/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Sanki sahadaydım
Sanki sahadaydım

Konyaspor, 2 Nisan 2010'da Konya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında felç olan ve fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci ülkesi Norveç'te devam eden Branimir Poljac'a verilen sözü tuttu. Kulüp başkanı Bahattin Karapınar, başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, teknik direktör Ziya Doğan ve takım kaptanlarından Eser Yağmur'un yer aldığı heyet, THY'ye ait tarifeli uçakla dün Oslo'ya gitti ve şampiyonluk kupası ile primini Poljac'a takdim etti. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, 'Allah bize verdiğimiz bu sözü tutmayı nasip etti. İnanılmaz bir mutluluk ve heyecan yaşıyoruz. Poljac'ı Norveç'e gönderirken bir dahaki karşılaşmamızda bizi daha sağlıklı bir şekilde karşılayacağının sözünü almıştık. Şimdi görüyoruz ki, sağlık durumu her geçen gün iyiye doğru gidiyor. Dileğimiz bir an önce iyileşmesi. Şampiyonluk maçlarımızda Poljac'ın sinerjisini yanımızda hissettik. Kendisi de bizimle birlikteydi. Mutlu sona ulaştık. Allah bize bunu nasip etti. Ama biz Branimir Poljac'ın en kısa sürede eski sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Aldığımız karar sonucunda Konyasporumuz'da 2010-2011 sezonunda 10 numaralı forma hiçbir oyuncumuza verilmeyecek. O formayı, Poljac ayağa kalkarak yeniden sırtına geçirecek. Bunun olacağına yürekten inanıyoruz' değerlendirmesini yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Branimir Poljac'ın, şampiyonluk maçında kendisi de sahadaymış gibi heyecanlandığını belirtmesi herkesi duygulandırdı. Poljac, “Ben takım arkadaşlarıma ve teknik heyete şampiyon olarak yeniden Süper Lig'e yükselecekleri konusunda inanmıştım. Konyasporuma Süper Lig'deki mücadelesinde başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.


Verdiğim sözü tutacağım

“Geçirdiğim kaza sonrasında Konyalılar'ın bana ettikleri duaları hiçbir zaman unutmayacağım. Benim onlara vermiş olduğum bir söz var. O söz de bir an önce eski sağlığıma kavuşarak yeniden yeşil sahalara dönmek. Bunu başaracağıma inanıyorum.”


Kazanın etkisinden kurtulması güzel

Teknik direktör Ziya Doğan, Poljac'ın gerçek anlamda bir profesyonel olduğunu belirterek, “Kazanın etkisini üzerinden atmaya başladığını görmek güzel. Poljac'ın bir an öce iyileşmesini ve yanımızda olmasını istiyoruz” dedi.



14 yıl önce