|

Selçuk İnan 'TL' teklifini kabul etti

Futbolcularla Türk Lirası üzerinden mukavele yapmak için kolları sıvayan Galatasaray'da ilk teklif kaptan Selçuk İnan'a götürüldü. Milli futbolcunun bu teklifi "Asla sorun olmaz" diyerek kabul ettiği belirtildi.

Yeni Şafak
11:27 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:42 - 8/12/2016 Perşembe
Diğer
Galatasaray formasıyla bu sezon 14 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Selçuk İnan, 1 gol kaydetti.
Galatasaray formasıyla bu sezon 14 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Selçuk İnan, 1 gol kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından dolar ve eurosu olanlar döviz bürolarına akın edip paralarını TL'ye çevirmeye başladı. Erdoğan'ın çağrısına Galatasaray Kulübü de uymak için kolları sıvadı. Yönetim ilk olarak futbol takımı kaptanı Selçuk İnan'la masaya oturdu.



'Hiç sorun değil'

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Selçuk İnan'ın sarı-kırmızılı idarecilere "Hiç sorun değil. Paramı TL üzerinden alırım" demesi herkesi sevindirdi. Kaptanın bu fedakarlığının takımın geri kalanına da olumlu yansıması bekleniyor. Yabancı futbolcuların durumu ise belirsiz. Ancak teklif her isme götürülecek. Wesley Sneijder'in "Evet" demesi halinde tüm takımın onu takip etmesi büyük ihtimal olarak görülüyor.



Riekerink de onayladı

Galatasaray'da yönetim sezon başı 900 bin euroya anlaştığı teknik direktör Jan Olde Riekerink'in maaşını da TL üzerinden ödemek istediği belirtildi. Hollandalı teknik adamın da bu fikre sıcak baktığı ifade edildi.
















#Selçuk İnan
#Galatasaray
7 yıl önce