|

Senna kapıları yeniden açıldı

Teknik direktör Aragones'le olan görüşmesini açıklayan Villarrealli Senna, F.Bahçe'nin teklifinde son kararın henüz verilmediğini belirtti.

00:00 - 22/08/2008 Cuma
Güncelleme: 01:15 - 22/08/2008 Cuma
Yeni Şafak
Senna kapıları yeniden açıldı
Senna kapıları yeniden açıldı

F.Bahçe'de uzun süredir transferi gündemden düşmeyen Marcos Senna transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basınında dün yeni iddialar ortaya atılırken F.Bahçe Kulübü de Senna transferinde önceki gün çıkan olumsuz haberlerin doğru olmadığı açıklandı. İspanyol spor gazetesi Marca, Senna'nın kendisine transfer teklifi getiren F.Bahçe'ye “kapıyı kapatmadığını” yazdı. İspanya'nın, Danimarka ile oynadığı ve 3-0 kazandığı hazırlık maçı sonrasında İspanyol basınına açıklama yapan Senna, önceliğinin Villarrel ile sözleşme yenileyip, devam etmek olduğunu söylese de F.Bahçe'nin teklifinde son kararın henüz verilmediğini belirtti.


MENAJERİM GÖRÜŞÜYOR

Senna, telefonla konuştuğunu söylediği F.Bahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones için, “Luis bana onunla çalışmamın hoşuma gidip gitmeyeceğini sordu. Ben de benim için bir mutluluk olacağını söyledim. Ama bu aynı zamanda Villarreal'e bağlı” dedi. Senna, transfer teklifleri ile menajerinin gerekli görüşmeleri yaptığını da kaydetti. Marca gazetesi, F.Bahçe'nin Villarreal'e 20 milyon euro bonservis ücreti teklif etmeye hazırlandığını iddia etti. F.Bahçe resmi internet sitesi ise dün Senna transferiyle ilgili önceki gün çıkan olumsuz haberlerin doğru olmadığı ve başkan Aziz Yıldırım'ın iddia edilen diyaloglarda bulunmadığı açıklandı.


16 yıl önce