|

Şenol Güneş: Skora iyi diyemeyiz

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Beşiktaş ile Benfica’nın 3-3’lük eşitlikle biten maçın ardından Şenol Güneş müsabakayı değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, "Skora iyi diyemeyiz çünkü berabere kaldık" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:55 - 24/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:37 - 24/11/2016 Perşembe
DHA
Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, ilk yarıda savunma ve hücum yapamadıklarını söyledi.
Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, ilk yarıda savunma ve hücum yapamadıklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.



Zor bir maçı geride bıraktıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Kötü başladık. Skora 'iyi' diyemeyiz çünkü berabere kaldık. Ama 3-0'dan 3-3 olması olumlu adım" diye konuştu.



Savunma yaptıkları esnada kanattan yapılan hücumda gol yemelerinin normal olmadığına dikkati çeken teknik adam şunları söyledi:


  • "Hücum edemedik, savunma yapamadık. İlk yarıda oyunda yoktuk. Hangi oyuncuyu değiştirsem bir fark olmayacaktı. İkinci yarıda bölüm bölüm iyiydik. Dördüncü golü atabilirlerdi. Bulduğumuz gollerle oyuna ortak olduk. Dördüncü golü de bulabilirdik."



Şenol Güneş, sözlerine şöyle devam etti;


  • "Grupta, stresi ve heyecanı fazla olan en kötü ilk yarıyı oynadık. Bu kadar olumsuzluk içinden çıkmak önemliydi. Buraya bir günde gelmedik, uzun emekler sonucunda geldik. Oyuncular daha iyi sonucu hak ediyorlar. Skor ne olursa olsun taraftarın desteği ve bize katkısı önemliydi. Giren oyuncuların katkıları oyunu çevirdi. Yarış devam ediyor. Son maçta beraberliğe ihtiyaç vardı, şimdi kazanmak gerekiyor."





#Şenol Güneş
#Benfica
#Beşiktaş
7 yıl önce