|

Serdar Ali Çelikler'den Arsene Wenger tepkisi

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çelikler, Arsene Wenger'in adının Fenerbahçe ile anılması üzerine de ilginç bir mesaj verdi.

Yeni Şafak
21:04 - 6/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 21:16 - 6/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Arsene Wenger.
Arsene Wenger.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Sarı lacivertlilerle ismi geçen Arsene Wenger ile ilgili olarak futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler'den ilginç açıklamalar geldi.

İşte Serdar Ali Çelikler'in gündem olan sözleri;
  • "Comolli, A. Wenger'i hoca diye getirirse bas bas bağırırım. Aykut Kocaman kalsın Wenger gelmesin, o derece. Bir insan 25 yıl takım çalıştırıp 3 yıl şampiyon olur mu ya? İngiltere'de Avrupa Kupası olmayan tek takım Arsenal, birini de Fatih Hoca'ya kaybetti. Spor medyası acilen kendine gelmeli. Hepsi Aziz Yıldırım'cıydı. Her gün Ali Koç aleyhine haberler yaptırıldı. Bu seçimde yenilen sadece Aziz Bey değil, Türk spor medyası da ağır darbe almıştır. Sosyal medya büyük bir zafer kazanmıştır. Ali Koç'un yanında laptop ile gezen genç bir arkadaş var, bütün sosyal medya işinin koordinatörüymüş. O arkadaş elindeki laptop ile bütün gazete müdürlerini dövmüştür. Artık taraftarın ve değişim dalgasının farkına varın."



#Serdar Ali Çelikler
#Arsene Wenger
#Aykut Kocaman
6 yıl önce