|

Song gitti rota Glowacki

Trabzonspor yönetimi sözleşmesi sona eren Kamerunlu yıldızla sözleşme yenilenmeyeceğini açıkladı. Song'la yollarını ayıran bordo-mavililer, Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki'nin transferine hız verdi

Kamil Anahar
00:00 - 26/05/2010 Çarşamba
Güncelleme: 00:34 - 26/05/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Song gitti rota Glowacki
Song gitti rota Glowacki

Trabzonspor Kulübü, sözleşmesi sona eren Kamerunlu savunma oyuncusu Rigobert Song ile sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı. Kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun, dün İstanbul'da futbolcunun menajeri Bruno ile biraraya geldi. Mahmut Aksu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Kamerunlu futbolcu ile çok güzel günler geçirdiklerini belirterek, “Song, takımda bir ağabey olarak hizmet etti. Takıma önemli katkılar sağladı. Ancak misyonu doldu ve takımdan ayrılma zamanı gelmişti” ifadelerini kullandı.

Song'un sözleşmesinin sona erdiğini dile getiren Aksu, “Song ile yollarımız ayrıldı. Yeni sezonda onunla devam etmeyeceğiz. Güzel bir şekilde ayrıldık” diye konuştu. Kamerunlu oyuncu ile yola devam etmeme kararı alan Trabzonspor yönetimi, uzun bir süredir gündemlerinde bulunan Polonyalı savunma oyucunu Diusz Glowacki'nin transferine hız verdi. Hafta içinde Polonya'ya giden ve son teklifini veren kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun Wisla Krakow Kulübü'nden gelecek habere göre tekrar bu ülkeye gidebileceği öğrenildi.


İtalya, İspanya ve İngiliz kulüpleri de peşinde

31 yaşındaki Glowacki ile bordo-mavili kulübün yanı sıra İtalya, İspanya ve İngiliz kulüplerinin de ilgilendiği belirtildi.


Trabzon'da yurt dışı kampı Tegelen'de

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı ayağını Hollanda'nın Almanya sınırında Limburg Bölgesi Venlo kentinin Tegelen Kasabası'nda gerçekleştirecek. Bu arada Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve kulüp başkan yardımcısı Necmettin Aytekin, Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak ABD'ye gitti. Yöneticiler burada milli takımın hazırlık maçlarını da izleyecek.



14 yıl önce