|

'Sonuna kadar bizimle misin?'

G.Saray Teknik Direktörü, transfer görüşmeleri yapan, istediği teklifi bulamayınca da takıma dönen Brezilyalı yıldızla özel bir görüşme yaptı. Hamza hocanın samimi sorusuna Melo, 'Kalacakmış' gibi cevap verdi.

Yeni Şafak
04:00 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:30 - 22/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray'da beklenen zirve gerçekleşti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımdan ayrılmayı kafasına koyan ancak Cruzeiro, Flamengo ve İnter gibi takımlardan beklediği teklifi alamayınca kendisine tanınan süre sonunda kampa dönen Felipe Melo ile bir görüşme gerçekleştirdi. Dünkü idman öncesi Brezilyalı yıldız ile özel görüşen genç teknik adam, Melo'ya, "Bizimle misin?" diye sordu. Brezilyalı futbolcu da "Artık takımım için savaşmaya hazırım" cevabını verdi. Melo, profesyonelce sözleşmesinin gereğini yapsa da Inter'e transferi konusunda önümüzdeki günlerde gelişme yaşanabilir. Yönetim de Avusturya'ya davet ettiği oyuncunun menajeriyle son durumu görüşme hazırlığında.



Takımın en iyisi Melo'ydu


Takıma geç katılan Brezilyalı yıldız, tatilden yeni dönmüş olmasına rağmen dünkü idmanın en iyilerindendi. Her zamanki gibi çok hırslı olan Melo'nun herhangi bir yorulma belirtisi göstermediği bildirildi. 32 yaşındaki yıldız, neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti.



Ağır tempo ve sıcak yordu


Avusturya'da mevsim normalllerinin üzerinde bir sıcaklık yaşanırken, 33 derece sıcaklıkta yapılan idman, bir de yoğun tempoda gerçekleşince futbolcuların pestili çıktı. G.Saraylı futbolcular, sık sık su molası verirken, buz dolu kovalar oyuncuların imdadına yetişti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, her geçen gün temponun daha da ağırlaşacağını belirtti.



Muslera bugün kampta


Milli takımda olması nedeniyle tatile geç başlayan Muslera, bugün dönüyor. Uruguaylı kalecinin dönüşüyle kamp kadrosu tamamlanacak.



Fazla kilolara uzun kol taktiği


Aşırı sıcakta gerçekleşen idmanda Wesley Sneijder'in uzun kollu tişörtle çalışması dikkatlerden kaçmadı. Tatilden kilo fazlasıyla dönen Hollandalı yıldızın, daha çok terleyerek fazlalıklarını atmayı hedeflediği öğrenildi. Sneijder, bu yüzden çalışmanın tamamında uzun kollu giydi.



Mancini'den Melo yorumu: Şu an bilemiyorum


Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, transfer listelerinde olan Felipe Melo hakkında açıklama yaptı. İtalyan basınına konuşan Mancini, "Melo hakkında ne düşünüyorsunuz? şeklinde sorulan soru üzerine politik bir açıklama yaparak, "Melo tecrübeli ve iyi bir oyuncu. Diğer oyuncular gibi bize yardımcı olabilir fakat şu anda ne olacağını bilemiyoruz" ifadesini kullandı.





#Hamza Hamzaoğlu
#melo
#Muslera
#Felipe Melo
9 yıl önce