|

Spartak Moskova Melo'da ısrarcı

G.Saray ile yıllık ücret konusunda anlaşamayan Felipe Melo, Almeira'dan hocası Unai Emery ile buluşmaya hazırlanıyor. Spartak Moskova, Emery' nin istediği futbolcu için 3.5 milyon Eurodan daha fazlasını vermeye hazır

00:00 - 23/06/2012 Cumartesi
Güncelleme: 00:36 - 23/06/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Spartak Moskova Melo'da ısrarcı
Spartak Moskova Melo'da ısrarcı

Galatasaray'da geçen sezon kiralık oynayan, bonservisi Juventus'ta olan Felipe Melo transfer gündeminden düşmüyor. Brezilyalı yıldızın kendisi tatilde ancak onu almak isteyen kulüpler pazarlık masasında. Galatasaray'ın Juventus'a 7 milyon Euro bonservis karşılığında anlaştığı, ancak oyuncunun yıllık ücreti konusunda uzlaşamadığı Melo için Spartak Moskova 12 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmişti. Bu teklifin Juventus Kulübü'nce kabul gördüğü, sıranın Melo'yu ikna etmeye geldiği öğrenildi. Melo'nun G.Saray sevgisi biliniyor.

Ancak Spartak Moskova Teknik Direktörü Unai Emery de adeta Melo'dan başkasını düşünmüyor.

GÖRÜŞME TATİL DÖNÜŞÜNDE

Zenit ve Anzhi gibi güçlü takımlarla yarışabilmek adına yeni bir oluşum içinde olan Spartak Moskova'da teknik direktör Unai Emery, 2007-08'de Almeira'yı çalıştırdığı dönemden oyuncusu Melo'yu ısrarla takımda görmek istiyor. 40 yaşındaki hocanın yönetime Melo hakkında rapor verdiği; S.Moskova yönetiminin de Brezilyalı oyuncunun G.Saray'dan talep ettiği yıllık ücretin daha da fazlasını vermeye hazır olduğu kaydedildi. Melo, G.Saray'dan yıllık 3.5 milyon Euro istemiş; G.Saray 3 milyon Euro'nun üzerine çıkamamıştı. Transfer tatil dönüşünde netleşecek.


MELO ORLANDO'DA YENİ EV ALDI

Tatildeki her anını twitterdan paylaşan Felipe Melo, yeni aldığı evi de buradan duyurdu. Melo, fotoğrafın altına 'Orlando'da güneşli bir gün. Yeni evimizin anahtarını almaya gidiyorum' diye yazdı. Bu tweet üzerine bir G.Saraylı hayranı Melo'ya 'Yoksa orada mı oynayacaksın?' diye sordu. Brezilyalı yıldızın bu soruya cevabı, 'Hayır böyle bir şey yok. Sadece tatiller için' oldu.


Demba Ba rapora bağlı!

Galatasaray, Senagalli Demba Ba için yeniden atağa kalkıyor. Stoke City'nin 'Dizinde kronik sakatlığı var' gerekçesiyle Senagalli yıldızın transferinden vazgeçilmesi sarı-kırmızılıları korkutuyor. Fatih Terim'in bu futbolcuya iyi bir sağlık kuruluşundan sıkı bir kontrolden sonra sağlık problemi çıkmazsa onay verebileceği ileri sürüldü.



12 yıl önce