|

Takımı 5 gol attı ama ıslıklandı

Serie A'nın 26'ncı haftasında Roma, konuk ettiği Palermo'yu 5-0 yendi. Maça damgasını vuran olay ise Spalletti-Totti gerginliği oldu.

Yeni Şafak
10:25 - 22/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:33 - 22/02/2016 Pazartesi
Diğer

İtalya Serie A'nın 26. haftasında Roma, taraftarı önünde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Palermo'yu konuk etti. 90 dakika sonunda Roma sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Roma puanını 50'ye çıkarırken, Palermo 26 puanda kaldı. Ev sahibi ekip, 30. dakikada Edin Dzeko'nun golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 52. dakikada Seydou Keita'nın golüyle skoru farkı 2'ye çıkardı. Mohamed Salah 60 ve 62'de attığı gollerle skoru 4-0'a getirdi. 89. dakikada maçın skorunu belirleyen gol Edin Dzeko'dan geldi ve Roma karşılaşmadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı.



Spalletti ıslıklandı

Öte yandan, karşılaşma öncesi Roma kulübünde Teknik Direktör Luciano Spalletti ile Roma takım kaptanıFrancesco Totti arasında yaşanan polemik, karşılaşmayı gölgede bıraktı. Teknik Direktör Spalletti'nin kendisine yönelik eleştirilere televizyon röportajından cevap vermesi sebebiyle kadro dışı bıraktığı Totti, staddaki locasına gelişinde taraftarın sevgi seliyle karşılandı. Teknik Direktör Spalletti'nin ise ıslıklanması dikkati çekti.



''Kendisi karar verecek''

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Spalletti, sabah saatlerinde Totti ile aralarında gerginlik olduğunu doğrularken Totti'nin halen oyuncu gibi hissettiğini, bunun da anlaşılabilir olduğunu ancak herkesin söylemek istediği her şey için basın toplantısı düzenlemeyeceğini söyledi. Spalletti, Totti'nin bundan sonra da ne yapacağına da kendisinin karar vereceğini ifade etti.





#Luciano Spaletti
#Roma
#francesco totti
#ıslıklandı
8 yıl önce