|

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi maçları için flaş iddia

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk karşılaşmalarına çıkacak olan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un bu maçlarını canlı olarak verecek kanal henüz belli olmamıştı. Konuyla ilgili ortaya atılan iddiaya göre müsabakalar, beIN Sports'tan yayınlanacak.

Yeni Şafak
16:29 - 20/09/2018 Thursday
Güncelleme: 16:46 - 20/09/2018 Thursday
Yeni Şafak
UEFA Avrupa Ligi grup maçları bugün başlıyor.
UEFA Avrupa Ligi grup maçları bugün başlıyor.

Temsilcilerimizin UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçlarını yayınlayacak kanal henüz belli olmazken konuyla ilgili bir iddia ortaya atıldı.

  • TRT Spor muhabiri Sonay Teker, Akhisar Stadı'ndan yaptığı yayında, naklen yayın araçlarının stada geldiğini ve beIN Sports'un bir hazırlık yaptığını ancak kesinleşen bir durumun henüz olmadığını söyledi.
Galatasaray'ın maçını da yayınlamıştı

Bilindiği gibi Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın da Lokomotiv Moskova ile oynadığı maç öncesi benzer bir durum yaşanmış ancak son anda ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports, Devler Ligi'ndeki ilk hafta maçlarını satın alarak bu krizi çözmüştü.

Temsilcilerimizden Fenerbahçe bu akşam 22.00'de Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelecek. Avrupa'da ilk kez boy gösterecek olan Akhisarspor 19.55'te Krasnodar ile Beşiktaş ise yine aynı saatte Sarpsborg'la karşılaşacak.

#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Akhisarspor
5 years ago
default-profile-img