|

'Tokat'ta canımızı zor kurtardık'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Gaziosmanpaşa'nın kulüp başkan vekili Sami Mendi, deplasmanda 3-1 kaybedilen Tokatspor maçında kötü hadiseler yaşadıklarını söyledi. Mendi, 'Bizi döve döve yendiler' dedi.

İha
00:00 - 28/04/2014 Pazartesi
Güncelleme: 13:00 - 28/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
'Tokat'ta canımızı zor kurtardık'
'Tokat'ta canımızı zor kurtardık'

Dün oynanan Tokatspor-Gaziosmanpaşaspor maçı sonrası Sami Mendi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tokatspor karşılaşmasının başından sonuna kadar futbola yakışmayan, çirkin olaylara maruz kaldıklarını ileri süren Sami Mendi, karşılaşmadaki hakem yönetimini de sert bir dille eleştirirken, "Sahada bizi döve döve yendiler" dedi.

Çevik Kuvvet bizi kurtardı

Stada gidişlerinde takım otobüslerinin taşlandığını kaydeden Mendi, şunları kaydetti:

"Bu şartlar altında maça başladık. İlk yarıyı 1-0 önde kapattık ancak devre arası olanlar oldu. Tokatsporlular tarafından soyunma odasında saldırıya uğradık. Ağza alınmayacak küfürlere maruz kaldık. Aynı şekilde hakemleri de sindirdiler. Çevik kuvvet sayesinde canımızı zor kurtardık. Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada futbol oynamaya değil, futbola yakışmayan çirkinliklere başvuran bir rakip vardı. Bizi sindirmek için her şeyi yaptılar. Kazanmak adına her türlü ahlaksızlığa başvurdular. Tribünlerde yöneticileri bile ağza alınmayacak sözler etti. Hakemler de rakibi kollayan kararlarla yenilmemizi sağladı. Ancak bizim altyapımızdan yetişen, takımımızın yıllarca formasını giyen Suat Mutlu'nun tribünleri kışkırtmasına ise bir anlam veremedik."

"Ligde hiçbir iddiası olmayan Tokatspor camiası adeta bize düşmanca muamele yaptı" ifadesini kullanan Mendi, "Oyuncularımız sahada adeta dayak yedi. Bizi döve döve yendiler. Bu tutumlarını kınıyoruz. Takımımız son iki maçını da kazanıp ligde kalacaktır" şeklinde konuştu.

10 yıl önce