|

Topal ve Costa çıkmazda

Sarı-lacivertlilerin uzun süredir kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Valencialı Mehmet Topal ve Tino Costa'nın transferleri zora girdi

00:00 - 18/06/2012 Pazartesi
Güncelleme: 01:30 - 18/06/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Topal ve Costa çıkmazda
Topal ve Costa çıkmazda

Valencia'da forma giyen Mehmet Topal ve Tino Costa transferleri için günlerdir çaba harcayan F.Bahçe'ye kötü haber. İspanya haber ajansı EFE'ye konuşan Valencia Sportif Direktörü Braulio Vazquez, sarı-lacivertlilerin Mehmet Topal için önerdikleri rakamın çok düşük, Tino Costa için ise Lille'in teklifinin F.Bahçe'ninkinden çok daha ciddi olduğunu açıkladı. Transferin ilk günlerinde F.Bahçe'nin kendileri ile temasa geçtiğini söyleyen Braulio Vazquez, ancak Valencia'nın bir fiyat belirtmediğini, sarı-lacivertlilerin sadece teklifte bulunduğunu ve önerilen rakamın da beklediklerinin çok altında olduğunu ifade etti. Vazquez, kulübün ekonomik olarak sıkıntıda olmasına rağmen Mehmet Topal'ın takımda tutulmasının şu an için daha mantıklı olduğunu söyledi. Tino Costa konusunda ise teklifleri değerlendirdiklerini açıklayan Vazquez, Fransız Lille Kulübü'nün teklifinin hem oyuncu, hem de kendileri için daha cazip olduğunu kaydetti.


Egemen için girişim yok

Sarı-lacivertli takımın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Beşiktaşlı Egemen için F.Bahçe'nin hiçbir girişiminin olmadığı öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüp Egemen için ezeli rakipleri Beşiktaş'ın şu anki durumundan dolayı bu futbolcu ile ilgilenmeme kararı aldı.


Ali Şen'den kupa göndermesi

Uzaya gitmek için hazırlanan F.Bahçe eski başkanı Ali Şen, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e göndermede bulundu. Şamdan Plus'a konuşan Şen, 'Beşiktaş'tan Serdar Bilgili uzaya gelebilir. Trabzon'dan da Sadri Şener uzaya gelsin. Orada ona kupayı veririz' dedi.



12 yıl önce