|

Toure''yi Vahid getiriyor

Bordo-mavili kulübe yeşil ışık yakan Liverpollu yıldız, kulübüyle anlaşılması halinde seve seve imza atacağını açıkladı; milli takımdan arkadaşları Bamba ve Zokora''nın yanı sıra milli takımdan eski hocası Vahid Halilhodziç''i referans gösterdi.

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 16/06/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:26 - 16/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Toure''yi Vahid getiriyor
Toure''yi Vahid getiriyor

Trabzonspor''un transfer gündemindeki 1 numaralı hedefi Liverpollu Kolo Toure''den iyi haberler var. Fildişi Sahili Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupası''nda bulunan Kolo Toure, ''Milli Takım''dan arkadaşlarım Bamba ve Zokora''dan Trabzonspor hakkında bilgiler aldım. Anlattıkları Trabzonspor''u benim için cazip hale getirdi. Ayrıca Milli Takım eski antrenörümüzün de takımın başında olacak olması benim için artı'' dedi. Trabzonspor ile ilgili açıklama yaparken yeni teknik direktörün Vahid Halilhodziç olacağı imasını da yapan Toure, kulübüyle anlaşılması halinde gelmeye sıcak bakıyor. Kolo Toure transferini yürüten Trabzonspor CEO''su Burak Gürdal, yaptığı görüşmede yıldız futbolcudan ''Kulübümle anlaşın, ben gelmeye hazırım'' cevabını aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Liverpool Kulübü''yle temaslara başlayan bordo-mavili yönetim, uygun bir bonservis bedeli ile bu transferi sonlandırmak istiyor.

Mandıralı bilmecesi

Trabzonspor''da gözler Hami Mandıralı''ya çevrildi. Antalya''da Pro-Lisans Kursu''nda olan genç teknik adam bir taraftan diploma yeterliliğine kavuşmaya çalışırken bir yandan da bordo-mavili kulüpteki geleceğini planlıyor. Trabzonspor''la 1 yıl daha yardımcı antrenörlük sözleşmesi bulunan Hami Mandıralı''nın TFF''de Fatih Terim''in ekibinde yer alma ihtimali yüksek.

Zeki Ayvaz''a ''Süper'' talip

Trabzonspor''un genç kalecisi Zeki Ayvaz, İstanbul Başakşehir''in radarında. Onur Kıvrak''ın ardında yedek bekleyen Zeki''nin kiralanmasının gündemde.

Erkan''a karşılık Emre Güral

Eskişehirspor''un Erkan Zengin karşılığında Emre Güral''ı istediği belirtildi. Trabzonspor, Emre Güral konusunda kararsız.

10 yıl önce