|

Trabzon'da Fabian Castillo ısrarı sürüyor

Bordo-mavililerin transfer listesinin ilk sırasındaki Kolombiyalı solbek için ABD ekibi Dallas'a 1.4 milyon Euroluk bir teklif sunduğu ve cevap beklediği ifade edildi

Yeni Şafak
04:00 - 28/06/2016 Salı
Güncelleme: 05:44 - 28/06/2016 Salı
Yeni Şafak

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, listesinde ilk sıralarda yer alan Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Fabian Castillo için girişimlerini sürdürüyor. ABD Ligi'nde FC Dallas forması giyen 24 yaşındaki oyuncuyu Trabzon'a gelmesi için ikna eden bordo-mavili yönetim, kulübüyle ise bonservis bedeli konusunda henüz uzlaşma sağlayamadı. Kolombiyalı oyuncunun Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı ancak kulübünün 1.4 milyon Euro'luk bonservis ücreti teklifine şimdilik onay vermediği belirtildi. Yönetimin, Dallas kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü ve bu transferi olumlu sonuçlandırmak için yoğun çaba harcadığı ifade edildi. Fabian Castillo, bu sezon FC Dallas formasıyla çıktığı 18 maçta 4 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.



Ersun Yanal ilk idmanına çıktı


Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal dün ilk kez takımın başında idmana çıktı. İdman öncesi futbolculara yönelik konuşma yapan Yanal'ın, bazı pozisyonların ardından oyuncularına taktik verdiği ifade edildi. Bu arada idman öncesi 17 yaşına giren Abdülkadir'in doğum günü kutlandı.


#Trabzonspor
#Fabian Castillo
#Ersun Yanal
8 yıl önce