|

Trabzonspor'da çok mutluyum

Marcelinho şanssız bir ilk yarı geçirdiklerini söyledi, “Hem şehir, hem taraftar hem de kulüple ilgili sorun yaşamıyorum. Trabzon'da mutluyum” dedi

Kamil Anahar
00:00 - 2/01/2007 Salı
Güncelleme: 01:27 - 2/01/2007 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor'da çok mutluyum
Trabzonspor'da çok mutluyum

Trabzonsporlu Marcelinho, Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Bayram münasebeti nedeniyle futbolculara verilen 3 günlük izni Antalya'da kamp yaptıkları otelde geçiren Brezilyalı futbolcu hem şehir, hem kulüp hem de taraftarla bir sorun yaşamadığını belirterek, “Her gün daha iyi olduğumu hissediyorum. Burada çok mutluyum. Bazı şanssızlıklar yaşadık ama ikinci yarıda bunlar bitecek. Kısa sürede seri galibiyetler alarak çıkışa geçeceğiz” dedi.


'YATTARA İYİ OYUNCU'

Brezilyalı futbolcu iyi bir kadroya sahip olduklarını, başta Yattara'nın sakatlığı olmak üzere bazı sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Yattara'nın yokluğunun takımı olumsuz etkilediğini belirten Marcelinho, “Yattara'nın uzun süredir Trabzonspor'da oynuyordu. Burada oynamaktan mutluydu. Sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kaldı. Dönüşünü herkes gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Hep birlikte gerçek Trabzon'u ikinci yarıda sahaya yansıtacağız” diye konuştu.


Futbolcular kurban kesti

Kampta bulunan futbolcuların kurbanları, vekalet yoluyla kesildi. Özel Fatih Vakfı Talebe Yurdu'nda kurbanlıkların kesiminde 16 adet kurbanlığın baş kısmında futbolcuların isimlerinin yazdığı görüldü.


İzin bugün sona eriyor

Trabzonspor'da bayram izni bugün bitiyor. Bordo-mavililer bu akşam yapacağı idman ile çalışmalarına devam edecek. İzinli olan futbolcuların dışında kampa geç gelen Marcelinho ve Jeferson, çalışmalarını sürdürdü.




17 yıl önce