|

Trabzonspor'un yeni hedefi Vanden Borre

Teknik direktör Hugo Broos'un istediği Belçika Milli Takımı sağ beki için harekete geçildi. İtalya'nın Genoa Kulübü'nde forma giyen 21 yaşındaki futbolcunun kiralanması da gündemde.

Kamil Anahar
00:00 - 14/07/2009 Salı
Güncelleme: 03:50 - 14/07/2009 Salı
Yeni Şafak
Trabzonspor'un yeni hedefi Vanden Borre
Trabzonspor'un yeni hedefi Vanden Borre

İtalya'nın Genoa kulübünde oynayan 21 yaşındaki Anthony Vanden Borre için Başkan Şener, görüşmelere başlıyor. Trabzonspor'un Davraz kampında takımın eksiklerini yönetime bildiren ve özellikle bir sağ kenar ve birde sol açık isteyen Hugo Broos'un son olarak Belçika milli takımının sağ kanat oyuncusunun adını verdiği öğrenildi. İtalya'nın Genoa

Kulübü'nde oynayan 21 yaşındaki Anthony Vanden Borre'nin mutlaka alınmasını isteyen Broos'un, başkan Şener'i bu oyuncu için özel olarak aradığı ve bilgi aktardığı belitildi.

CORNALİS BEKLEMEDE

l Belçika'nın en önemli kulüplerinden Anderlecth'in alt yapısından yetişen Vanden Borre bu sezon İtalya liginde görev yaptı. Yapılan ilk girişimlerde Trabzonspor bildirilen fiyat yönetime pahalı geldi. Başkan Sadri Şener bu oyuncuyu kiralık alabilmek için girişimlerde bulunduklarını ve yarın Hollanda kampında Broos ile yeniden görüşeceklerini söyledi. Broos'un daha önce talep ettiği Genk'in sağ kanadı Cornalis ise beklemeye alındı.


Hollanda'da 4 zorlu maç yapacaklar

Isparta Davraz'da 14 günlük kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 2 günü izinli geçiren Trabzonspor, yurt dışı kampı için Hollanda'ya gitti. Hollanda'nın Mierlo kasabasında 26 Temmuz'a kadar kamp yapacak bordo-mavililer, kamp süresince 16 Temmuz'da Almanya'da VFL Homberg, 18 Temmuz'da Standard Liege, 21 Temmuz'da Hollanda'da Heerenveen, 25 Temmuz- da ise Almanya'da Bochum takımıyla olmak üzere 4 hazırlık maçı yapacak.


Kazancıoğlu ve Karaman imzaladı

Trabzonspor'da kulüp genel sekreterliğine getirilen Metin Kazancıoğlu ve Sportif Direktör olan Ünal Karaman, başkan Sadri Şener'in katılımıyla İstanbul'da faaliyette bulunan iletişim bürosunda sözleşme imzaladılar. Başkan Şener, Kazancıoğlu ve Karaman'ın üstlendikleri görevlerle kulübümüze faydalı olacaklarına inandığını belirterek, “Kurumsallaşmaya önem veren yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla faydalı olacaklarına inanıyorum” dedi.





15 yıl önce