|

Trabzon'un kalesi kapalı

İntertoto Kupası'nda oynadığı 2 maçta kalesinde geçit vermeyen Ahmet, kendisine ve arkadaşlarına güvendiğini dile getirerek, “Bu yıl Trabzon kalede sıkıntı yaşamaz” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 18/07/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:10 - 18/07/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzon'un kalesi kapalı
Trabzon'un kalesi kapalı

Trabzonspor'un file bekçileri iddialı. İntertoto Kupası'ndaki 2 maçta kalesiyi başarıyla koruyan Ahmet Şahin, kendisine güvenenleri mahçup etmediğini söyledi. Tolga'nın sakatlanması ve Jefferson'un da kampa geç katılıp tam hazır olmaması nedeniyle kaleyi devralan Ahmet, göz dolduruyor. İntertoto Kupasında Vllaznia maçlarında 180 dakika kaleyi koruyan Ahmet Şahin kalesinde gol görmezken, Galati maçı için umutlu. Genç kaleci, eline geçirdiği bu şansı kolay kolay kaybetmeyeceğini söyledi.


HAZIR OLAN OYNAR

Trabzonspor'un elinde iyi kalecilerin olduğunun altını çizen Ahmet Şahin, “Yeter ki güvenle bakılsın. Bir birimizden farkımız yok. Bugün kalede benim yarın Tolga ve Jefferson olur. Üçümüzde Trabzonspor kalesi için hazırız. Trabzonspor bu sezon kalede hiçbir sıkıntı çekmez” şeklinde konuşarak kendisine ve arkadaşlarına olan güvenini dile getirdi. Tolga, Jefferson ve genç Zeki Ayvaz da, kendilerine göreve verilmesi durumanda kaleyi en işi şekilde koruyacaklarını ifade etti.



Önce imza attılar sonra kiralandılar

Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi'nde yetişen futbolculardan Emre Kahraman ve Erhan Kurt kendilerini profesyonel yapan imzayı attılar. Törende kendilerini 3 yıllık sözleşmeyi imza atan genç futbolcular, daha sonra 2. Lig B Kategorisi ekiplerinden Şekerspor'a 1 yıllığına kiralık olarak verildiler.



Takımı 'küçük Ceyhun' çalıştırdı

Sabahki çalışmaya Ceyhun 2 çocuğu ile birlikte geldi. Küçük çocuğu kondisyon aletlerini yerleştirip teknik direktör Ziya Doğan'a yardım ederken büyük oğlu ise takıma ısınma hareketleri yaptırdı.


Arkadaşları Ceyhun'a “Senden daha iyi çalışıyorlar” diyerek takılırken idmanı yarım bırakan Yattara'ya ise “Bu çocuklar kadar olamadın bile“ diyerek takıldılar. Fırat ve Enes takımın neşe kaynağı oldu.



Yattara idmanı tamamlayamadı

Trabzonspor İntertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sürdürdü. Gineli futbolcu Yattara, idmanı yarıda bıraktı. Sol dizinde ağrı hisseden oyuncu, hemen doktor kontrülüne alındı. Tecrübeli futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi. Kondisyona yönelik istasyon çalışmasının yapıldığı antrenmana Musa Büyük, Risp ve kaleci Jeferson katılmazken, Ergin Keleş ise düz koşu yaptı.



17 yıl önce