|

Yanal veya Falko

Sarı-kırmızılı yönetim, bir süredir sorun yaşadığı Gerets'i, takımı şampiyon yapsa bile gelecek sezon tutmayacak. Adnan Polat, Ersun Yanal'la görüşüp büyük ölçüde anlaştı. Adnan Sezgin'in teklifte bulunduğu Falko Götz de “Gelirim” dedi.

Savaş Çorlu
00:00 - 25/01/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:21 - 25/01/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Yanal veya Falko
Yanal veya Falko

Özellikle Adnan Polat'ın başını çektiği yöneticilerle anlaşamayan Gerets, 2. yarının tamamlanmasıyla birlikte sarı-kırmızılı günlere veda ediyor. Yönetim, önümüzdeki sezon Belçikalı hocayla devam etmemeye kararlı. Alternatif hoca adaylarıyla görüşmelere başlandı, hatta ön anlaşma bile sağlandı. Öne çıkan isim V. Manisa Teknik Direktörü Ersun Yanal... Polat'ın Yanal ve menajer olarak da Can Çobanoğlu ikilisiyle prensipte anlaştığı ve yakın çevresine Yanal işinin bitmek üzere olduğunu söylediği öğrenildi. Polat'ın, Yanal'ı takımın başına getirme konusunda başkan Özhan Canaydın'ı da ikna ettiği belirtiliyor.


GİZLİ TUTULUYOR

Yönetimin üzerinde durduğu diğer teknik direktör adayı ise eski futbolcusu Falko Götz... Hertha Berlin'i çalıştıran genç teknik adamla ilgili tek sorun, kulübüyle sözleşmesinin gelecek yıl da sürüyor olması... Üyelerin önemli bölümünün Falko'ya sıcak baktığı ancak Adnan Polat'ın bastırmasıyla Yanal isminin öne geçtiği öğrenildi. Ağırlık kazanan görüş, Ersun Yanal üzerinde durmak, onda pürüz çıkarsa Götz'ü getirmek. Yöneticiler, bu iki hocayla kesin anlaşma sağlansa bile, takımın ve teknik heyetin motivasyonunu olumsuz etkilemesin diye bunu gizli tutmayı düşünüyor.

17 yıl önce