|

Yanal'dan Salzburg değişimi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Salzburg ile oynanacak rövanş mücadelesinde kadroda değişime gitti.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 6/08/2013 Salı
Güncelleme: 20:59 - 6/08/2013 Salı
Yeni Şafak
Yanal'dan Salzburg değişimi
Yanal'dan Salzburg değişimi

Avusturya'da oynanan ilk karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılmasına karşın, oynanan futboldan dolayı eleştiri oklarının hedefi olan Yanal, Saracoğlu'nda oynanacak rövanşta kadroda değişime gitti.

Savunma hattındaki tercihlerini koruyan tecrübeli teknik adam, ilk maçın kötü performans gösteren ve sakatlığı bulunan isimlerinden Emre Belözoğlu'nun yerine Baroni'ye ilk 11'de şans verdi. Salzburg'da sonradan oyuna girdikten sonra kanaryaya hareket kazandıran Sow'u Alper'in yerine ilk 11'de başlatan Yanal, santrforda da tercihini Webo'dan yana kullandı.

Emre'nin yanı sıra Krasic ve Stoch ile sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz da 18 kişilik kadroda bulunmadı. Fenerbahçe'nin 11 kişilik kadrosunda 8 yabancı futbolcu yer aldı.

Avusturya temsilcisi ise Fenerbahçe karşısına ilk maçtan tek değişiklikle çıktı. İlk maçta 11'de yer alan Schwegler sakatlığı nedeniyle bu akşam 18 kişilik kadroda bulunmazken, bu futbolcunun yerine Florian Klein 11'e girdi.

İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Kuyt, Sow, Webo

11 yıl önce