|

Yeniler sahada

Fenerbahçe''de Sivasspor maçı öncesi teknik direktör Aykut Kocaman, kadroda şok bir rotasyon yaptı. Yeni transferler Emre, Webo ve Ziegler''i 11''de sahaya sürecek genç teknik adam, Mehmet Topal, Hasan Ali, Stoch, Orhan Şam, Selçuk Şahin, Milos Krasiç ve Sezer Öztürk''ü kadro dışı bıraktı

.
00:00 - 3/02/2013 Pazar
Güncelleme: 23:28 - 2/02/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Yeniler sahada
Yeniler sahada

Ligde bugün sahasında Sivasspor''u ağırlayacak Fenerbahçe''de kritik maç öncesi teknik direktör Aykut Kocaman, kadroda şok bir rotasyona gitti. Sarı-lacivertli takımın Atletico Madrid''ten Emre Belözoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor''dan Pierre Webo ve Juventus''tan Reto Ziegler''i kadrosuna katmasıyla birlikte genç teknik adam, yeni transferlere yer açmak için kadroda taşları yerinden oynattı. Aykut Kocaman, sezon başından bu yana tüm maçlarda görev verdiği Hasan Ali ile birlikte Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Orhan Şam, Milos Krasiç ve Sezer Öztürk''ü Sivasspor maçı kadrosuna almadı. Genç teknik adamın tercihine bozulan Mehmet Topal''ın Can Bartu Tesisleri''nden eşyalarını toplayarak 2 bavulla ayrılması dikkat çekti. Aykut Kocaman yeni transferler Emre, Ziegler ve Webo''yu ise bugünkü Sivasspor maçında 11''de sahaya sürecek. Emre Belözoğlu ve Ziegler, 9 aylık bir aradan sonra bugün tekrar Kadıköy''de taraftarların önüne çıkacak. Belediyespor''dan transfer edilen Webo ise bugün ilk kez sarı-lacivertli formayı giyecek.

YENERSE 2. SIRAYA ÇIKACAK

Fenerbahçe, bugün Sivas karşısında kazanarak, puan cetvelinde ikinci sıraya yükselmek istiyor. Ligde 20. haftaya 31 puan ve gol averajıyla kendisiyle aynı puana sahip ikinci Beşiktaş''ın gerisinde 3. sırada giren sarı-lacivertli ekip, zirve yarışı yaptığı takımlardan siyah-beyazlı ekibin puan yitirmesiyle, 2.''lik şansı yakaladı. Ligde 2. haftada bulunduğu liderlik koltuğundan, puan kayıplarıyla düşüşe geçen ve o haftanın ardından zirveye en çok 13. ve 15. haftalarla ikinci sırada yer alarak yaklaşan Fenerbahçe, iç sahadaki son iki maçında 3 puan alamadı.

Krasiç UEFA kadrosunda YOK

Fenerbahçe''nin Juventus''tan büyük umutlarla transfer ettiği Milos Krasiç, Süper Lig ve Türkiye Kupası''ndan sonra UEFA Avrupa Ligi maçlarında da düşünülmüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman tarafından belirlenen Avrupa kadrosunda genç oyuncu Salih Uçan yer alırken Sırp oyuncu ile birlikte Sezer Öztürk de Fenerbahçe''nin Avrupa maçlarında forma giyemeyecek.

F.Bahçe''de hoca oluyor

F.Bahçe''nin milli kalecisi Volkan Demirel''in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi 3 yıl daha uzatılacak. Şu an 32 yaşında olan milli kaleci, 3 yıllık sözleşmenin ardından futbolu Fenerbahçe formasıyla bırakacak. Bu arada Volkan Demirel''in antrenörlük lisansı almak için başvuruda bulunduğu ve kursa başladığı öğrenildi. Volkan sözleşmesinin bitmesinin ardından futbol kariyerine F.Bahçe formasıyla son verip Fenerbahçe teknik kadrosunda antrenör olarak görev yapacak. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve milli kalecinin görüşmesinin ardından böyle bir karar alındı.


11 yıl önce