|

Zinedine Zidane: Benim golüm daha güzeldi

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a attığı golü değerlendirdi. Maçtan sonra Ronaldo adına çok mutlu olduğunu ifade eden Fransız teknik adam, futbolculu kariyerinde Bayer Leverkusen'e attığı golün Portekizli yıldızın Juventus'a attığı golden daha güzel olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
12:25 - 4/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:37 - 4/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus'u 3-0'lık skorla deviren Real Madrid'de Teknik Direktör Zinedine Zidane karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Mediaset Premium'a konuşan Fransız teknik adam, Ronaldo'nun attığı gole verdiği tepki hakkında konuşurken Portekizli yıldızın golünü Leverkusen'e attığı golle kıyasladı.

İşte Zidane'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Juventus'a kendi sahasında üç gol atmak kolay değil. Harika bir performans sergiledik ama rakibimiz de iyiydi. Bizi fazlasıyla baskı altına alıp pozisyonlar buldular ama gol yollarına bitirici olan taraf bizdik. Juventus bu geceki sonuçtan elbette mutlu değil. Ama her zaman kalbimde olan bir kulüp. Cristiano Ronaldo farklı bir oyuncu. Herkesten farklı ve Şampiyonlar Ligi'nde sıradışı bir arzuya sahip oluyor. Röveşata golü muhteşemdi. Attığı golden çok daha kolay iki pozisyonu kaçırdı ama futbol da böyle bir oyun"

Zidane, Real Madrid forması altında Şampiyonlar Ligi finalinde Bayer Leverkusen'e attığı
golle Ronaldo'nun Juventus'a attığı röveşata golü arasında bir seçim yapması istenince, şu yanıtı verdi:

  • "Ben bir teknik direktörüm ama aynı zamanda bir taraftarım. Ronaldo'nun attığı golden sonra verdiğim tepki doğal bir refleksti. Ancak golü, benim Leverkusen'e attığım golden güzel değildi."
#Zidane
#Ronaldo
#Real Madrid
6 yıl önce