|

Battlefield 1’de minik Kolibri silahı sürprizi

1914 yılında üretilen Kolibri silahlar, dünyaca ünlü oyunda kendine yer buldu fakat şirinliğinden olsa gerek düşmanlara karşı fazla etki oluşturmuyor.

Yeni Şafak
12:02 - 14/10/2016 Cuma
Güncelleme: 09:07 - 14/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
Battlefield 1 21 Ekim 2016 tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. Oyun içerisinde Çanakkale Savaşı’ndan bölümler ve Osmanlı askerlerini seçebileceğimiz çoklu oyuncu seçenekleri olacak.
Battlefield 1 21 Ekim 2016 tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. Oyun içerisinde Çanakkale Savaşı’ndan bölümler ve Osmanlı askerlerini seçebileceğimiz çoklu oyuncu seçenekleri olacak.
Battlefield 1

oyunu EA Access ve Origin Access sahibi kullanıcılara erişime açıldı ve daha oyunun resmi satışı başlamadan giriş yapıp deneyimlerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaya başladılar bile. Oyunla ilgili sürprizlerde bu deneyimler sonrası ortaya çıktı. Oyundaki dikkat çeken ilk sürpriz 2 mm'lık Kolibri tabanca. Evet, 2 mm boyutunda olan bu silahın nasıl elde edildiği hakkında bilgi paylaşılmadı fakat videosu yayınlandı. Önceki

Battlefield

oyunlarında olduğu gibi sürpriz olarak nadiren çıkan şarjör değiştirme animasyonu gibi bu da rastgele elde ediliyor olabilir.




Kolibri isimli silah, 1914 yılında Franz Pfanni isimli Avusturyalı bir saat ustası tarafından üretildi.

Pfanni bu silahı üretirken cep saatleri hakkındaki tecrübelerinden yararlanmış. Silahın üretim amacı ise nefsi müdafaa. Fakat silahın mermilerinin çapı 2 mm olduğu için etkisi çok düşük ve isabet olasılığı da çok düşük. 7 mermi taşınabilen bu silah dolayısıyla oyunda da etkisiz bir görüntü çiziyor. Tüm mermilerinizi doğru bir şekilde isabet ettirseniz bile karşınızdaki düşmana en fazla 25 birim etki edebiliyorsunuz. Yine de Kolibri nadir bulunan bir silah ve gerçek hayatta fiyatı da hayli yüksek. Fakat oyuna eklenmesi oyun severler için güzel bir sürpriz.




Battlefield 1 şuan Xbox One ve PC'de EA Access ve Origin Access'i olan kişilere erişime açıldı. Erken erişim sürümünü satın alan oyuncular ise 18 Ekim 2016'da katılacak. Oyunun resmi çıkış tarihi ise 21 Ekim 2016.


#Battlefield 1
#Kolibri
#Franz Pfanni
#Oyun Sürprizleri
8 yıl önce