|

Battlefield 1'in sinematik aracı duyuruldu

Battlefield serisinin eski oyunlarında sadece PC platformu için yayınlanan Creative Tools özelliği, Battlefield 1 ile tüm platformlarda kullanıma sunulacak.

Yeni Şafak
16:32 - 7/10/2016 пятница
Güncelleme: 13:34 - 7/10/2016 пятница
Yeni Şafak
Creative Tools özelliği ile oyuncular kamera açılarını değiştirebiliyor, kısa filmler oluşturabiliyor.
Creative Tools özelliği ile oyuncular kamera açılarını değiştirebiliyor, kısa filmler oluşturabiliyor.

Artık sayılı günler sonra tüm platformlarda satışa sunulacak olan Battlefield 1 için yapımcı firma her gün yeni yeni videolar çıkartarak oyun severleri mutlu etmeye devam ediyor.

DICE, Battlefield 1 meraklılarının sevineceği haberi bugün yayınladı. Buna göre Creative Tools özelliği tüm platformlarda kullanılabilecek.


Creative Tools özelliği sayesinde oyuncular kamera açılarını ve ayarlarını istedikleri gibi değiştirebiliyor; bu da ortaya kaliteli kısa filmlerin çıkacağı anlamına geliyor

. Serinin eski oyunlarında Creative Tools özelliğini kullanan bazı oyun severler, muhteşem kısa filmler ortaya çıkarmıştı. Yeni oyunda da buna benzer bir sonucun çıkması olası.



Creative Tools özelliği DICE'dan yapılan resmi açıklamaya göre tüm platformlar için aktif ve entegre olarak yayınlanacak.

Battlefield 1, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 21 Ekim'da raflardaki yerini almış olacak.



DICE tarafından yayınlanan ve Battlefield 1 için hazırlanmış Creative Tools'un 11 dakikalık tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.







#DİCE
#Creative Tools
#Battlefield 1
8 лет назад