|

Best Buy Türkiye pazarından çıkıyor

Amerika'daki Best Buy üst yönetimi, şirketin global bazda kısa ve uzun vadeli beklentileri doğrultusunda Türkiye pazarından çıkmaya karar verdi.

00:00 - 22/02/2011 Salı
Güncelleme: 10:38 - 22/02/2011 Salı
Yeni Şafak
Best Buy Türkiye pazarından çıkıyor
Best Buy Türkiye pazarından çıkıyor

Best Buy üst yönetimi, alınan bu kararın Türkiye'deki çalışanların ve şirketin başarısıyla hiçbir ilgisi olmadığını özellikle belirtti. Best Buy üst yönetimi, Best Buy Türkiye'yi kuran, Best Buy markasını ve müşteri deneyimini İzmir ve Ankara'da açtığı mağazalarıyla Türkiye'ye getiren, başarılı Best Buy Türkiye çalışanlarına müteşekkir olduklarını açıkladı.


Yapılan açıklamada, firmanın önündeki geçiş döneminde müşterilere ve iş ortaklarına karşı olan zorunlu tüm hukuki ve ticari sorumlulukların zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirileceği vurgulandı.


Best Buy Türkiye'den yapılan açıklamada ise şu sözlere yer verildi:


“Best Buy Türkiye olarak önümüzdeki aylarda bir geçiş dönemi yaşayacağız. İzmir ve Ankara mağazalarımızda Best Buy olarak müşterilerimize en üstün hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Öncelikle çalışanlarımızı koruyacak ve markamızın saygınlığını güvence altında tutacak şekilde mağazalarımızın devri veya kapatılmasını içeren farklı opsiyonları değerlendirip hissedarlarımız için en doğru kararı vereceğiz. Yönetim olarak, Best Buy Türkiye çalışanlarının üstün başarılarını takdir etmek üzere, kendilerine gereken her türlü desteği sağlamak için elimizden geleni yapacağız.”

13 yıl önce