|

Bir pickup ile bunlar nasıl yapılır dedirtti

Ford’un başarılı drift pilotu Vaughn Gittin Jr, Ford’un Ranger Raptor’u pickup modeli ile sınırları zorladı. Nürburgring gibi dünyanın ne zorlu etaplarından birisinde görenleri hayrete düşürecek bir performans sergileyen arazi aracı, bir Ford Musteng misali drift yaptı.

Yeni Şafak
14:55 - 27/04/2018 Cuma
Güncelleme: 15:00 - 27/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Dünyanın en zorlu parkurlarından birin tamamlamayı başardı.
Dünyanın en zorlu parkurlarından birin tamamlamayı başardı.

4 çeker yapısı ve arazi şartlarına kolayca uyum sağlayabilen pickup modelleri, bu güne kadar hep güç ve performansı ile kullanıcılarının ilgi odağı haline gelmişti. Kötü hava şartlarında çamurlu ve dik arazilerde tüm engelleri aşabilmesi için tasarlanan bu canavarlar ile aslında istenildiği zaman birçok şey kolayca başarılabiliyor. Ford’un başarılı drift pilotu Vaughn Gittin Jr, bu durumu efsanevi bir şekilde gözler önüne serdi.


Ford’un Ranger Raptor’u ile Nürburgring gibi dünyanın ne zorlu etaplarından birisinde görenleri hayrete düşürecek bir gösteri sergileyen drift pilotu Vaughn Gittin Jr, zorlu etaplarda resmen drift yaptı ve bir pickup ile neler yapılabileceğini gözleri önüne serdi.

3,5 litrelik altı silindirli bir motoru ile 450 beygir ve 690 Nm tork güç üreten bir canavardan beslenen efsane araç yeteneğinin tüm sınırlarını zorlayarak adeta bir Ford Musteng’in yeteneklerini tek başına sergilemeyi başardı.

İşte o efsanevi görsel şölen:


#Ford
#Vaughn Gittin Jr
#Ranger Raptor
#pickup
6 yıl önce