|

Flappy Bird çılgınlarına yeni oyun

Kısa bir sürede efsane haline gelen mobil oyun Flappy Bird''ün yapımcısı Dong Nguyen, yeni oyununu Twitter üzerinden açıkladı.

.
00:00 - 18/05/2014 Pazar
Güncelleme: 09:22 - 18/05/2014 Pazar
Yeni Şafak
Flappy Bird çılgınlarına yeni oyun
Flappy Bird çılgınlarına yeni oyun

Mobil teknolojinin hızla yükselişi mobil oyun sektörünüde tetikledi ve yüzlerce oyun akıllı telefonlar tarafından oynanır hale geldi. Geçtiğimiz yılın şubat ayında piyasaya sürülen ve çok kısa bir zaman dilimi içinde dünya çapında fenomen haline gelen Flappy Bird oyununun yapımcısı Dong Nguyen, Flappy Bird'ü aratmayacak yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Dong Nguyen daha önce, Flappy Bird''ü bağımlılık yaptığı gerekçesiyle Google Play ve Apple App Store''dan kaldırmıştı. Geliştiricinin oyundan günde 50 bin dolar gibi bir gelir elde ettiği söylentiler arasındaydı. Kısa bir süre önce, tam da Flappy Bird tükendi denilen bir zamanda Nguyen, Flappy Bird''ün ağustos ayında çoklu oyuncu desteğiyle geleceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Flappy Bird: New Season adlı bir oyun, App Store''da indirilmeye sunuldu. Oyunun yapımcısı Dong Nguyen olarak görünse de, Nguyen Twitter hesabından bu oyunun kendisine ait olmadığını açıkladı.

Nguyen Twitter hesabından, yeni oyunu ile ilgili bir ekran görüntüsü paylaştı. Yine Flappy Bird gibi sonsuz koşu ve düşük grafiklere sahip olacağı görülen yeni oyunun çıkış tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor.

10 yıl önce