|

Fleet nedir? Twitter'da Fleetleme (Hikaye) nasıl yapılır?

Twitter'ın duyurduğu hikaye özelliği Fleet dün gece itibarıyla Türkiye'de kullanılmaya başlandı. Twitter kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği Fleet özelliği nasıl kullanılıyor? Fleetleme nasıl yapılıyor? Detaylar haberimizde...

14:48 - 20/11/2020 Cuma
Güncelleme: 14:59 - 20/11/2020 Cuma
Yeni Şafak
Fleets özelliğini kullanmak son derece kolay.
Fleets özelliğini kullanmak son derece kolay.

Instagram ile yaygınlaşan hikaye özelliği insanların 24 saatliğine durumlarını paylaşmasına olanak sağlarken bu özellik giderek yaygınlaşınca Twitter da hikaye özelliğini uygulamaya başladı


Twitter'ın hikaye özelliği Fleets nedir? Fleets Türkçe ne demek?

Twitter; Fleets adını verdiği özelliği şimdiden kullanıma açtı. Hikaye paylaşmaya olanak sağlayan bu uygulamanın Türkçesi Filolar anlamına da geliyor.

Twitter'da Fleetleme nasıl yapılır? Twitter'ın hikaye özelliği nasıl kullanılır?

Twitter kullanıcıları Fleets'i istediği şekilde kullanabilecek. Burada metin, video, fotoğraf gibi birçok içeriği paylaşabilecekler.


  • Twitter uygulamasında yukarıda yuvarlak olarak görülen Ekle seçeneğine tıklayıp kullanıcılar oradan istedikleri şekilde hikayelerini paylaşabilecek.

Canlı yayın özelliği de gelecek

Twitter'ın hikaye özelliği olan Fleets'e yakın zamanda canlı yayın özelliği de gelmesi bekleniyor.

Ayrıca Twitter kullanıcısı, herkesten Direkt Mesaj alma seçeneğini etkinleştirdiyse Fleets'lerine herkes yanıt verebilecek. Kullanıcı, bir Fleet'e cevap vermek istiyorsa da, yazara Direkt Mesaj veya emoji göndermek için üzerine dokunmak ve sohbete Direkt Mesajlarda devam edilebilecek.

#Twitter
#Fleets
#özellik
3 yıl önce