|

iOS 8 Beta 3 çıktı

iOS 8 beta 3 sürümü arayı fazla açmadan geliştiriciler için yayınlandı. 12A4318c olarak listelenen beta 3'te bir takım değişiklikler var.

.
00:00 - 8/07/2014 Salı
Güncelleme: 17:20 - 8/07/2014 Salı
Yeni Şafak
iOS 8 Beta 3 çıktı
iOS 8 Beta 3 çıktı

Beta 3'te My Find Friends ve Find My iPhone uygulamalarının yeni beta sürümlerini barındırıyor. iCloud sürücüsünü yükseltme seçeneği sunan yeni bir açılır pencere bulunuyor. Genel ayarlar içinde QuickType'ın açık veya kapalı olmasını sağlayan yeni seçeneğe yer verilmiş. Duvar kağıtlarında beyaz/gri gradient ayarı eklenmiş.

Hava durumuyla ilgili bir takım küçük değişiklikler var. Eskisine göre detaylar artmış. Analiz uygulamasında (App Analytics) uygulamaların çökmesi ve istatistikler diğer geliştiriciler ile paylaşılabiliyor. Fotoğraflar kısmında paylaşılmış olan fotoğrafların ismi değiştirildi. Mesajlar için ayarlara yeni bir seçenek eklendi. Bu seçenek ses ve video mesajlarının otomatik saklanmasını sağlıyor. Normalde bu mesajlar yer kazanmak için bir süre sonra siliniyor. T-Mobile kullanıcıları WiFi ile arama yapabiliyor. Geliştiriciler için klavyede ufak bir değişiklik bulunuyor.

Apple tam sürüme kadar daha birçok kısmı değiştirebilir veya yeni eklediği bazı özellikleri çıkarabilir. Beta sürümleri 2-3 haftalık aralıklarla düzenli olarak yayınlanmaya devam edecektir. iOS 8'in Eylül ayında yeni iPhone'larla birlikte yayınlanması bekleniyor.

10 yıl önce