|

Doğal yaşamın sırları Reçetesiz Hayat''ta

Dr. Yasemin Bradley ile Reçetesiz Hayat''a, 90 yaşında olmasına rağmen hala akşama kadar sepet örüp pazarda satan Zeynep Nine konuk oluyor

.
00:00 - 19/02/2013 Salı
Güncelleme: 00:13 - 19/02/2013 Salı
Yeni Şafak
Doğal yaşamın sırları  Reçetesiz Hayat''ta
Doğal yaşamın sırları Reçetesiz Hayat''ta

Dr. Yasemin Bradley ile Reçetesiz Hayat sağlıklı ve uzun yaşamın sırlarını araştırıp ekranlarınıza taşımaya devam ediliyor. Dr. Yasemin Bradley ile Reçetesiz Hayat''ta bu hafta ekranlara taşınacak olan asırlık çınarlar ve onların doğal yaşamlarından yola çıkarak işlenecek konular şöyle:

90 yaşında olmasına rağmen hala günü akşama kadar sepet örüp ineklerine ve koyunlarına bakan, üstüne üstlük bahçesinden yetiştirdiği sebze ve meyveleri sepetleriyle birlikte pazarda satan Zeynep Nine''nin sağlıklı ve uzun yaşam sırları neler?

90 yaşında olmasına rağmen genç bir insan gibi eğilip kalkabilen Zeynep Nine bu esnekliğini hangi besinlere borçlu? Zeynep Nine''nin kışları vazgeçilmezi olan portakal ve mandalinanın içinde hangi sağlık sırları var? Bu besinler bizleri kansere karşı nasıl koruyor? Kemik erimesi ile güneş arasında nasıl bir ilişki var? Lahana karnabahar ve brokoliyi nasıl pişirip yemeliyiz ki bizi hastalıklara karşı koruyup kansere savaş açsın? Tüm bunların yanıtlarını Dr. Yasemin Bradley ile Reçetesiz Hayatta izleyenler bulacak.
TRT HABER 18.20
11 yıl önce