|

Doksanlar''a yolculuk

Arif Erkin ve Renan Bilek''in rol aldığı Doksanlar, Türkiye''nin 1990''lı yıllarını, sıradan bir mahalle ve o mahallede yaşayan sıradan insanlar üzerinden anlatan yeni bir televizyon dizisi

.
00:00 - 26/06/2013 Çarşamba
Güncelleme: 22:45 - 25/06/2013 Salı
Yeni Şafak
Doksanlar''a yolculuk
Doksanlar''a yolculuk

1990''lar ilk özel televizyonların yayına başladığı, her yerde özel radyoların dinlendiği, neredeyse her mahallede pop yıldızı olmak isteyen gençlerin bulunduğu, cep telefonuyla, bilgisayarla tanıştığımız yıllardır. Doksanlar; moda, giyim - kuşam, müzik vs. neredeyse bütün sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın büyük bir dönüşüm yaşadığı dönemi iki aile ve onların çocukları üzerinden anlatacak.

Arif Erkin, Renan Bilek ve Sinem Yener Ekşioğlu''nun başrollerini üstlendiği Doksanlar ilk bölümü ile bu akşam ekrana merhaba diyor.

KARDEŞLERİN ARASI AÇIK

1990 yılının yaz aylarında başlayan hikaye, bir kaç yıl önce birbirlerine küsmüş olan Bekir ve Nuri adında iki kardeşi konu alır.

Bu iki kardeşin eşleri de bu küslükten dolayı birbirleriyle konuşmamaktadır. Gün geçtikçe küslüğün şiddeti artıyor, iki kardeş birbirlerinin yüzlerini bile görmek istemiyordur. Nuri''nin büyük oğlu Mustafa''nın nişanına Bekir''in gidip gitmeyeceği mahallede büyük merak konusudur... Öte yandan sosyal medyanın, arkadaşlık sitelerinin, cep telefonlarının olmadığı o günlerde gençlerin gündemini oluşturan en önemli şey, yine kuşkusuz aşklardır. ATV 20.00

11 yıl önce