|

Filmlerden Seçmeler

00:00 - 23/10/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:05 - 23/10/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
Filmlerden Seçmeler
Filmlerden Seçmeler
Yeniden Uçmak

Robin, jimnastikçi olmak isteyen bir kızdır. Bir süre önce babasıyla büyük bir trafik kazası geçirmiş ve bu yüzden jimnastike bir süre ara vermiştir. Genç kız, yeni okulunda jimnastik takımının seçmelerine girer fakat arkadaşları onu sevmez. Kendini bulması için karşısına, Tommy adında bir delikanlı çıkar.

Orj. Adı: Flying Yön: Paul Lynch Oyn: Olivia D'Abo, Keanu Reeves, Jessica Steen, RitaTushingham TV 8 / 13.30


Eyüp Sultan Yolcusu

Anadolu'da yaşayan Eyüp Dede, Eyüp Sultan'ı ziyaret etmek istiyordur. Bir gün evden kaçar ve Aydın isimli birinin arabasına biner. Aydın'ın ise bütün hayali evlenmektir. Aydın, Eyüp dedenin yıllardır Eyüp Sultan'a gitmek için para biriktirdiğini duyduğunda aklından kötü şeyler geçirir.

Yön: Ahmet Sönmez Oyn: Kamil Adıgüzel, Oktay Dener, Yunus Eray Gültekin KANAL 7 / 19.40


Crocodile Dundee Los Angeles'de

Sue Charlton hakladığı dev timsah sayesinde ün kazanan Crocodile Dundee ile röportaj yaparken ona âşık olur ve evlenirler. Avustralya'da yaşarken Sue'nun babası, kızından Los Angeles'da çalışmasını ister. Sue, gazetede ölen büro şefinin yerini dolduracaktır.

Orijinal Adı: Crocodile Dundee in Los Angeles Yön: Simon Wincer Oyn: Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jane Burns, Aida Torturro TV 8 / 22.00


Yeniden Sev Beni

August, yazmakta olduğu romanı üzerinde çalışırken, karısı Aimee fotoğrafçı Alex ile birlikte olur. Ancak ertesi sabah Alex kendini ürpertici bir durumun içinde bulur. Ailesi, arkadaşları ve sevgilisi ona bir yabancı gibi davranır. Alex olanları anlamaya çalışır.

Orj. Adı: Reconstruction Yön: Christoffer Boe Oyn: Nikolaj Lie Kaas, Maria Bonnevie, Krister Henriksson, Nicolas Bro, Helle Fagralid CNBC -e / 22.00


Cinayetin Gizemi

Üniversiteden yeni mezun bir grup genç, uzak bir eyalete cinayetin gizemi adlı oyuna katılmak üzere giderler. Plastik bıçakların kullanıldığı bu oyunda katil rolünü de bir aktör üstlenir. Eğlenceli devam eden oyun, aralarından birinin gerçekten cani bir katil olduğunun anlaşılmasıyla katliama dönüşür.

Orj Adı: Final Stab Yön: David Decoteau Oyn: Jamie Gamon, Melissa Renee Martin SHOW / 01.30

18 yıl önce