|

Filmlerden seçmeler

00:00 - 10/12/2006 Pazar
Güncelleme: 00:17 - 10/12/2006 Pazar
Yeni Şafak
Filmlerden seçmeler
Filmlerden seçmeler
Şangay Şövalyeleri

Chon Wang ile yolunu birkaç ay önce ayıran Roy O'Bannon kendisini yayıncılık işine adamıştır. Kendisine ait yayınevinde “Roy O'Bannon ve Şangaylı Çocuk” adını taşıyan ve abartılmış maceralara yer veren kitap ile bir efsane oluşturmaya çalışır. Roy ve Wang'ın dostluğu Londra'ya yapılan cesaret isteyen intikam yolculuğuyla devam edecektir.

Orijinal Adı: Shanghai Knights, Yönetmen: David Dobkin, Oyuncular: Jackie Chan, Owen Wilson, Donnie Yen


Çatı Katı

Drew Barrymore ve Ben Stiller tarafından canlandırılan genç çift, yaşamlarını yoluna koymalarına rağmen mutlulukların beşiğine henüz sahip olamadıkları için sıkıntı yaşamaktadır. Uzun aramalardan sonra hayallerinin evine kavuşurlar. Cennet yuvası görünümündeki dubleks eve sahip olmaları için hiçbir engel yoktur... Evin sahibi yaşlı kadın dışında!

Oyuncular: Duplex, Yönetmen: Danny De Vito, Oyuncular: Ben Stiller, Drew Barrymore, Eileen Essel, Yapım Yılı: 2003


İntikam Ateşi

Sokaktaki sert taktikleri yüzünden silahşörler takma adıyla anılan iki polis Sean Vetter ve ortağı Demetrius Hicks Birleşik Devletler-Meksika sınırı boyunca uzanan uyuşturucu hattına karşı mücadeleye girişirler. Bu iki ajanının mücadelesi meyvasını verecek ve Baja Cartel'in en önemli adamlarından Memo Lucero yakalanacaktır. Lucero azami güvenliğe sahip bir hapishaneye gönderilecektir. Tutuklamanın ardından sahneye gizemli bir adam çıkacaktır.

Orijinal Adı: A Man Apart, Yönetmen: F. Gary Gray, Oyuncular; Vin Diesel, Sean Vetter, Larenz Tate, Timothy Olyphant


Gizli Deney

Dr.Richard Long'un (David Paymer) Pasifik Okyanusu'nda ücra bir adada yürüttüğü son derece gizli askeri bir deneyin felaketle sonuçlanması ve aralarında asistanının da bulunduğu 18 kişinin ölmesinin ardından tam 10 yıl geçmiş fakat izleri silinmemiştir. Aynı deney sonrasında suçlanıp, 10 yıl ceza alan albayın planlarıysa başkadır.

Orijinal Adı: The Chill Factor, Yönetmen: Hugh Johnson, Oyuncular: Cuba Gooding Jr., Skeet Ulrich, Peter Firth, David Paymer


Kara Şahin Düştü

1993'te Birleşmiş Milletler Barış Gücü'nün bir parçası olarak bir grup Amerikan askeri Somali'ye gönderilir. Görevleri asi komutan Mohamed Farrah Aidid'e bağlı bir kaç üst düzey askeri ele geçirmektir. Fakat operasyon planlandığı gibi gitmez ve genç piyadeler ve tecrübeli delta gücü askerlerinden oluşan bu küçük birlik Mogadişu'nun en tehlikeli bölgelerinde kapana kısılır.

Orijinal Adı: Black Hawk Down, Yönetmen: Ridley Scott, Oyuncular: Josh Hartnett, Ewan McGregor,Tom Sizemore


17 yıl önce