|

Volkan Şen Konyaspor yolunda! Spor haberleri

Spor haberleri: Yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturmak isteyen Fenerbahçe, takımda düşünülmeyen Volkan Şen ile yollarını ayırdı. Alınan spor haberlerine göre ise Volkan Şen Konyaspor yolunda.

Yeni Şafak
09:59 - 10/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:01 - 10/07/2017 Pazartesi
Diğer
Volkan Şen Konyaspor yolunda
Volkan Şen Konyaspor yolunda

Kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da gündeme Volkan Şen geldi. Orta sahaya Mehdi ve Traore, sağ beke Savaş Polat, forvete ise İmoh Ezekiel’i transfer eden Atiker Konyaspor, Fenerbahçe’den ayrılan Volkan Şen ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. aşarılı futbolcu ise, “Eğer Anadolu’ya gidersem oynayacağım tek kulüp Konyaspor” dedi. İşte spor haberleri…

Orta sahaya Mehdi ve Traore, sağ beke Savaş Polat, forvete ise İmoh Ezekiel’i transfer eden Atiker Konyaspor’da gündem kanat transferi. Yusuf Erdoğan’dan bir türlü olumlu yanıt alamayan Yeşil- Beyazlılar, rotayı Fenerbahçe’den ayrılan Volkan Şen’e kırdı.

Fanatik'te yer alan habere göre; UEFA Avrupa Ligi gruplarında takıma direkt katkı sağlayacak bir oyuncu transfer etmek isteyen Konyaspor, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın da kadrosunda düşündüğü oyuncuya teklif götürdü.

30 yaşındaki futbolcuya cazip bir öneri sunan Konya, olumlu yanıt aldı. Adı Beşiktaş ve Galatasaray’la da anılan Volkan’ın kendisiyle irtibata geçen Konyasporlu yöneticilere, şu açıklamada bulundu:

Bana biraz değerlendirme süresi verin. Ancak kariyerime İstanbul’da devam etmezsem Anadolu’da oynayacağım tek takım Konyaspor.

#Volkan Şen
#Fenerbahçe
#Konyaspor
7 yıl önce