|
Bu sen olamazsın Bülent Hocam

Gözlerime inanamadım!.. Hayal gördüğümü zannettim bir an. Kenarda, kulübenin camlarını tekmeleyen kişi nasıl sen olabilirdin? Evet, yüzü, vücudu tamamen sana benziyordu ama galiba o bedenin içindeki kişi sen değildin! Sanki bir başka ruh, bir başka beden esir almıştı seni! İki yılda, kısıtlı imkanlarla yarattığın takımınla Turkcell Süper Ligi''nde fırtınalar estiren, ölçülü ve düzgün beyanatları ile herkesin gönlünde taht kuran Bülent Uygun nasıl bu hale gelebildi?

Sadece ben mi? Taraflı tarafsız her futbolseverin de, hayal gördüklerine ve gözlerine inanmadıklarına adım gibi eminim!

Şehirlerine gelen her takımı aynı sevgi ve muhabbetle ağırlayan, hiçbir rakibe çirkin ve kötü tezahürat yapmayan Yiğido''ların diyarı centilmen Sivaslılar''ın da senin bu görüntülerinden hoşnut olmadıklarını burada tekrar etmeme bile gerek yok!

Gönüllerin şampiyonu olarak nitelediğimiz takımına ve seni evlatları gibi bağrına basan bu şehre bunu nasıl yaparsın!

Bizler, seni “İşte Türkiye''nin yakında tüm dünyaya lanse edeceği genç hocası... Alex Fergusson veya Arsene Wegner''in bir başka benzeri...” diye nitelemeye hazırlanırken hepimizi sükûtu hayale uğratmaya ne hakkın var!

Aslında ben, senden, Eskişehir maçı sonrası çok başka bir şey bekliyordum.. Maç sonunda “Hakem Eskişehirspor''un penaltısını es geçerek bizim lehimize bir karar verdi. Benim takımımın buna ihtiyacı yok. Biz bunların da üstesinden gelmesini biliriz! Hakemler herkese eşit ve adil davransın. Tüm isteğimiz bu...” deyip bir ilke imza atmalıydın!

Biz, senden bu ilkeli davranışı bekler, dört dörtlük teknik direktörlüğünün yanına bu apoleti de ekleyeceğini ümit ederken, sana hiç ama hiç yakışmayan böylesine bir olayın içine nasıl girersin!

Hayır bin kere hayır bu kişi sen olamazsın Bülent hoca, asla olamazsın!

Bu ya bir cinnet anı veya senin bedenine bürünmüş bir başka kişinin eseri!

Sadece bizler mi, sen de maç görüntülerini izleyince gözlerine inanamayacak, ekranda seyrettiğim bu kişi ben miyim diyerek çok ama çok şaşıracaksın!

İnancım o ki bu yazı yayınlandığında veya hemen sonrasında, kamuoyunun önüne çıkarak herkesten özür dileyecek ve bu çirkin görüntülerin sahibinin aslında SEN olmadığını açıklayacaksın!

Ve de bizler çok yakın bir gelecekte gönlümüzde yatan ilklerin adamı Bülent Uygun hocamıza yeniden kavuşacağız!

15 yıl önce
Bu sen olamazsın Bülent Hocam
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle