|
Trabzon çeşitlemesi 2

Trabzonspor, geçen sezonun başında takımı emanet ettiği, dirliğine, birliğine ve herşeyine güven duyduğu kaptanları Ünal ve Ogün''ü bir çırpıda gönderdi. Böylece yıllarca savulan ''Trabzonsporluluk ruhu'' terkedilmiş oldu. Kısaca, Trabzonspor''u yönetenler inandırıcı olmaktan öte toplum karşısında güvenlerini kaybettiler. Trabzonspor''un en büyük sıkıntıları arasında ise taban birliklerinin çekişmesi yatıyor. Ama bu oluşumlarda görev alanlar ise Trabzonspor''un kanatları altında sıcak koltuklarını bırakmak istemiyor. Kimisi fedarasyon yönetim kuruluna girmek için uğraşıyor. Kimi hakem komitesinde söz sahibi olmak istiyor. Herkes rolünü kendi çıkarları için oynuyor. Trabzon spor''un çıtasını yükseltmek için üreten yok.. Trabzonspor''un ise kendisini arındırmaktan başka kurtuluş yolu yok. Çünkü, Bordo-mavililerin rakipleriyle arasındaki fark her geçen gün büyüyor.

Trabzonspor''un önümüzdeki hedefi belirlenmeli. Başkan Mehmet Ali Yılmaz''ın ''kredisi devam ediyor'' dediği Teknik Direktör Giray Bulak, yabancı futbolcu transferinde kapalı kutu olan Makedon Jarkov ve Norveçli Lange''nin transferinden birinci derecede sorumlu olduğunu açıkladı. Bu futbolcular Bulak''ın yüzünü ağırtmaz da, hocanın kendi kartı sezon sonuna kadar çalışır..

Futbol sezonu tamamlandı. Transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları ve özel maçlar ile 2000-2001 sezonu önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde resmen başlayacak. Futbol sezonu başlamadan önce TSYD''nin İstanbul''da geleneksel hale getirdiği futbol turnuvasına yıllar önce Trabzonspor da katılmıştı. Ne olduysa ondan sonra oldu. Trabzonspor''u bu üçlü futbol turnuvasına bir daha almadılar. Geçtiğimiz gün gazetemizin spor yazarlarından TSYD''nin Eğitim Sekreteri sayın Güray Soysal, 36 yıllık bir turnuvanın oynanamayacağından bahsetti. İstanbul''un üç kulübü sezon öncesinde kendi arasında maç oynamak istemiyormuş. Fenerbahçe''nin yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli buna açıkça beyan etti. Güray hocam, bir gün Trabzonspor size de lazım olur...

24 yıl önce
Trabzon çeşitlemesi 2
Kara dinlilerle milletin savaşı
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler